Buchetul miresei in functie de rochie, silueta si locatie

Buchetul miresei este un accesoriu important. De aceea fiecare femeie ii acorda atentia cuvenita. Iata cum poti sa il alegi pe cel potrivit tinand cont de rochia pe care o vei purta, de silueta si de locatia in care va avea loc marele eveniment.

teilor.ro

Buchetul miresei in functie de rochie, silueta si locatie

Buchetul miresei in functie de rochie

Rochia mulata. O astfel de rochie este simpla si eleganta, deci buchetul trebuie sa fie la fel. Ai grija sa alegi unui mic, delicat si finut care sa completeze rochia.

Rochia de tip printesa. Daca rochia de mireasa pe care o vei purta va fi voluminoasa, atunci si buchetul poate fi la fel. Astfel se vor pune in evidenta reciproc. Un buchet mic nu va face decat sa eclipseze maretia rochiei.

teilor.ro

Buchetul miresei in functie de rochie, silueta si locatie

Buchetul miresei in functie de rochie, silueta si locatie

Rochia cu aplicatii. Daca vei avea o rochie cu aplicatii, atunci trebuie sa stii ca acestea au un rol esential in alegerea buchetului. Trebuie sa tii cont de ele atunci cand il alegi. Spre exemplu, daca aplicatiile sunt in jurul taliei, atunci buchetul trebuie sa fie unul rotund si mic. Evita buchetul cascada, care nu va face decat sa ascunda aplicatiile de pe rochie. De asemenea, daca rochia va fi incarcata, atunci buchetul trebuie sa fie unul simplu.

Buchetul miresei in functie de silueta

Mireasa mignona trebuie sa aleaga un buchet de mici dimensiuni. Acesta ii va pune in valoare trasaturile fizice. Se va imbina armonios cu restul tinutei si este alegerea ideala pentru femeile care se incadreaza in aceasta categorie.

CITESTE SI: Buchetul miresei: trucuri pentru a-l alege pe cel mai deosebit

teilor.ro

CITESTE SI: Buchetul miresei 2017

Mireasa voluptuoasa trebuie sa respecte alte criterii atunci cand alege buchetul pentru nunta. Ea trebuie sa opteze pentru un buchet mai mare, rotund si voluminos. Asta pentru ca un buchet mic nu va fi tocmai o alegere inspirata.

Buchetul miresei in functie de locatie

Nunta in aer liber. Daca vei avea o astfel de nunta, atunci trebuie sa tii cont de faptul ca buchetul nu trebuie sa intreaca frumusetea naturii, ci trebuie sa se integreze in peisaj. Astfel, daca nunta va avea loc in gradina, cea mai buna alegere va fi un buchet simplu, natural si proaspat. Daca nunta va fi pe plaja, atunci un buchet mai spectaculos poate fi ceea ce iti trebuie.

teilor.ro

Buchetul miresei in functie de rochie, silueta si locatie

Buchetul miresei in functie de rochie, silueta si locatie

Nunta in sala de bal cere un buchet mai deosebit. Ai putea alege un buchet mare si rotund sau unul in stil cascada.

Nunta in salon va cere un buchet simplu, dar frumos, elegant. Ai putea alege un buchet in stil cascada, insa dimensiunile acestuia nu trebuie sa fie foarte mari. De asemenea, este bine sa optezi pentru un buchet pentru care sa se foloseasca un singur tip de floare, sau sa se combine doua tipuri.

Acestea au fost criteriile dupa care poti alege buchetul de mireasa. Tinand cont de silueta, de locul in care va avea loc nunta, dar si de rochia de mireasa, poti alege buchetul perfect care sa se imbine armonios cu tinuta si cu decorul.

Iar acum, la final, iti propun sa accesezi si pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta realizate de un videograf profesionist.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment