Buchet de mireasa din hartie

Rochia de mireasă şi buchetul sunt primele lucruri care ies în evidenţă în ziua cea mare a nunţii. Astfel, miresele investesc foarte mult în alegerea celor doua piese speciale care să i se potrivească cel mai bine. Investiţia în accesoriile de nuntă pentru o mireasă trebuie realizată tacit şi cu multă perspicacitate. Alegerea fiecărei piese din ţinuta miresei aduc autenticitate si frumuseţe în imaginea acesteia.

buchet de mireasa din hartie

Credits: Paper Flowers by Simona

De-a lungul timpului miresele au optat întotdeauna pentru buchete clasice, din flori naturale, care cel mai adesea îşi pierd din aspectul proaspat imediat dupa achiziţionare. Astazi, multe mirese optează pentru păstrarea buchetului, alegând realizarea acestuia din hartie. Arta florilor din hartie este extrem de răspândită în stăinătate, la noi instalându-se treptat, dar sigur. Florile realizate din hârtie se regasesc sub orice formă, fie ca vorbim de buchete de mireasa, cocarde, aranjamente pentru sală, prezidiu, devenind un trend foarte apreciat în afară.

În România, zona artei florale din hârtie este pe punctul de a cuprinde o piaţă cât mai mare de cumpărători. Miresele îndrăzneţe, care doresc să iasă din tipar, să îşi păstreze buchetul de mireasă pot alege varianta neoconformistă, de a avea un buchet unic din hârtie de cea mai bună calitate.

Buchetele din hârtie necesită un timp de realizare mai mare decât cele din flori naturale, artiştii având la dispoziţie chiar şi câte două luni pentru pregătirea acestora. Avantajul florilor din hârtie pentru buchetul de mireasă constă în faptul că acesta va avea mereu aspectul vioi, proaspăt al unui buchet.

Fiecare mireasă doreşte să fie în ziua nunţii sale unică în accesorii, cât mai frumosă şi apreciată. Un buchet de mireasa din hartie este considerat o artă, o opţiune, o investiţie meritată pentru singura zi specială din viaţa unei mirese.

buchet de mireasa din hartie

Credits: Paper Flowers by Simona

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment