Buchet de mireasă cu ghinion

Buchet de mireasă cu ghinion

Pentru mirese, buchetul nu este doar un simplu accesoriu, bun de aruncat celor care vor să devină și ele mirese, ci este mai mult de atât. Un buchet de mireasă poate însemna o carte de vizită, pentru că acesta o repezintă pe miresă. În cazul în care optăm pentru flori naturale, atunci când alegem florile pentru buchet, trebuie să ținem cont de anumite lucruri, astfel încât căsnicia să fie una fericită, și să evităm să avem un buchet de mireasă cu ghinion.

Ce este un buchet de mireasă cu ghinion?

Un buchet de mireasă cu ghinion, este un buchet format din flori care atrag lucrurile negative, flori care se spune că aduc ghinionul. Pentru a evita acest lucru, viitoarele mirese trebuie să fie atente atunci când își aleg florile pentru buchetul lor, și să evite florile care au conotații negative. Cititi aici despre buchetul de mireasa din hartie.

Ce flori evităm pentru a nu avea un buchet de mireasă cu ghinion

Pe primul loc se află cala. Un buchet de mireasă cu ghinion poate însemna un buchet de cale. Această floare este încărcată de conotații negative, pentru că se spune că mireasa care va avea cale, va avea un buchet de mireasă cu ghinion, și sigur i se va întâmpla ceva rău. Cala reprezintă lacrimi, tristețe și chiar despărțire, fiind recomandată pentru înmormântare, conform www.click.ro.

buchet de mireasa cu ghinion artdeco.ro

buchet de mireasa cu ghinion artdeco.ro

 • Confor mirese.kudika.ro, anemonele, se pare, că sunt și ele de rău augur. Aceste flori delicate pot aduce ghinion pentru că semnifică iubire neîmpărtășită. Pe cât sunt de delicate aceste flori, pe atât sunt de încărcate de tristețe. Toate miturile despre originea acestei flori se reduc la dragoste neîmpărtășită, cum ar fi, lacrimile Afroditei pentru Adonis. În plus, acesta floare era considerată simbolul îmbolnăvirii în Egiptul Antic.

 

 • Narcisele sunt de evitat. Dacă mireasa nu este egocentrică și nu vrea să devină un mic Narcis, aceasta nu trebuie să aibă aceasta floare, pentru a nu avea un buchet de mireasă cu ghinion. Narcisele sunt asociate cu egoismul. Chiar dacă mireasa nu este egoistă, sigur se va găsi un invitat superstițios care să facă această asociere.

 

buchet de mireasa cu ghinion pinterest.ro

buchet de mireasa cu ghinion pinterest.ro

 • Garoafele sunt considerate și ele a fi flori cu ghinion, motiv pentru care miresele ar fi trebuit să le evite. Garoafa de culoare galbenă este cea care atrage ca un magnet ghinionul pentru că simbolizează disprețul și chiar desconsiderarea. La început de drum, mirii trebuie să pornească cu dreptul și cu respect unul față de celălalt, iar garoafele galbene semnifică total opusul.
buchet de mireasa cu ghinion issamariage

buchet de mireasa cu ghinion issamariage

 • Gălbenelele sunt și ele flori care ar avea conotații negative. Se spune că această floare, deși este medicinală și, prin urmare, o floare cu proprietăți bune, este cu ghinion la nuntă, căci atrage gelozia în proaspăta familie. Pentru a evita un buchet de mireasă cu ghionon, este bine să evităm și aceste mici floricele, gălbenelele.
  buchet de mireasa cu ghinion pinterest.ro

  buchet de mireasa cu ghinion pinterest.ro

  Indiferent dacă ești o mireasă superstițioasă și vei evita să ai la marele eveniment un buchet de mireasă cu ghinion, sau esti o mireasă care nu crede în superstiții și se bazează doar pe instictul ei, te invit pe Studioblitz pentru a vedea cele mai spectaculoase fotografii.

   

Despre autor

M Olga

2 Comentarii

Leave a Comment