Bridezilla, topul știrilor despre mirese disperate

Pregătirile dinaintea nunții vin la pachet uneori cu stres, nervii, emotii peste măsură, nopți nedormite, iar toate acestea pot transforma uneori miresele in adevarate Bridezilla, cuvânt derivat din denumirea celebrului monstru din filmul Godzilla. Ati cunoscut o viitoare mireasă al cărei comportament s-a schimbat total în preajma nunții? Cereri neobișnuite, insulte la adresa familiei sau a furnizorilor cu care lucrează, isterii, chiar și violență sunt doar câteva din caracteristicile unei Bridezilla.

Nu am cunoscut nicio Bridezilla, din fericire prietenele mele au fost rezonabile în preajma nunții, nici eu nu cred că am fost o Bridezilla, mi-am păstrat toți prietenii după nuntă, însă m-am amuzat copios citind știri cu Bridezilla din întreaga lume.

Mai jos am făcut o selecție a celor mai amuzante știri cu și despre mirese disperate.

Bridezilla

Bridezilla

Cum obții rochia de mireasă visată

O viitoare mireasă din SUA a plecat în căutarea rochiei de mireasă însoțită de fiica sa și de câteva prietene. Rochia mult dorită nu s-a lăsat prea mult căutată. Dar prețul rochiei depășea cu mult bugetul pe care aceasta îl avea alocat pentru nuntă așa  femeia s-a transformat imediat într-o Bridezilla . Viitoare mireasă a înfășcat  rochia pe braţ , cu umeraș și cu folia în care era ambalată şi a fugit efectiv din magazin. Camerele de supraveghere au surprins-o pe Bridezilla cleptomană făcând un adevărat sprint printre pietoni, în timp ce micuţa fetiţă se străduia din răsputeri să-și ajungă mama din urmă.

Bridezilla la atac

Nici miresele din România, nu fac excepție când vine vorba de transformarea într-un adevărat monstru, înainte de nuntă.  La un târg de nunţi de la Palatul ParlamentuluI două viitoare mirese au pus ochii pe aceeași rochie, ultima bucată, aflată pe deasupra și la reducere de Black friday. Reducere și rochia perfectă, o asociere care poate genera adrenalină. Cele două tinere s-au certat ca la uşa cortului pe rochie, trăgând minute în șir de ea. Nu au putut fi calmate nici de către însoțitori nici de către angajații magazinului asa că a fost nevoie de intervenția forțelor de ordine pentru a calma spiriTele.

O Bridezilla iubitoare de animale

Într-o postare devenită virală pe Reddit în secţiunea dedicată relatărilor despre Bridezille o tânără povesteşte experienţa ei ca domnişoară de onoare la nunta celei mai bune prietene .O adevărată iubitoare de animale, în special de peşti, mireasa decide să le ofere invitaților suveniruri unice de la nunta sa și în același timp să înlocuiască aranjamentele de pe mese cu unele unice și cât se poate de vii. Care a fost planul miresei? Ca pe fiecare masă să fie boluri în care să înoate peștișori aurii, iar la finalul nunții invitații să plece acasă cu câte un peștișor. Oricâte contrargumente i s-au aus Bridezilla a găsit soluții la toate. Domnișoara de onoare în cauză, a avut sarcina de a supraveghea în seara nunții bolurile, ca în cazul în care vreunul din peștișori moare de la stres să fie imediat înlocuit cu altul. Niciunul din peștișori nu a suferit traume evidente pe parcursul nunții însă mireasa a omis un aspect, bolurile de pe mmese erau închiriate iar ea nu a cumpărat recipiente separate în care invitații să își poată duce suvenirurile acasă.

Bridezilla în Cartea Recordurilor

Bridezilla

Bridezilla

De ce poate fi în stare o viitoare mireasă pentru a avea o lună de miere de vis? O viitoare  mireasă din SUA, s-a înscris la un concurs de mancat torturi de nuntă. Aceasta nu își dorea șă intre în cartea recordurilor ci își dorea cu tot dinadinsul să câștige premiul de 15000 USD. Bridezilla  a reușit să manânce 5 torturi câștigând astfel concursul. Nu știm ce destinație a ales tânăra pentru luna de miere dar am fi foarte curioși să aflăm câte kg a avut tortul de la nunta ei.

Nouă ne plac miresele chiar și atunci când se transformă în Bridezilla. Dacă vrei ca filmul nunții tale să nu semene cu Godzilla, poți începe prin a alege serviciile foto video potrivite pentru tine. Pe pagina StudioBlitz găsești numai trailere de la nunți cu mirese fericitre.

 

 

Despre autor

C. Alina

1 Comentariu

Leave a Comment