Bombă botanică de culoare

Şedinţa foto pe care v-o voi prezenta chiar acum abundă de flori impresionante (chiar este o bombă botanică de culoare!) şi de nuanţe superbe de vară, precum galben, nuanţe mai închise şi mai deschise de roşu şi portocaliu. Cu cele mai simple detalii şi cu un spaţiu de desfăşurare uşor industrial, fundalul pentru această nuntă este potrivit atât pentru o ceremonie în anotimpul cald, cât şi pentru una de toamnă.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Bombă botanică de culoare

Avem aici câteva cuvinte de la extraordinarul florar Ida, de la Butik Botanik, despre ce i-a inspirat pe ea şi pe echipa de organizare pentru a crea cadrul ceremoniei. „Am vrut să stilizăm o şedinţă foto cu o combinaţie de culori diferită faţă de cele pe care le vedem de obicei. Am vrut ceva fresh, distractiv şi strălucitor! În acelaşi timp, voiam să pară lipsit de efort, doar un decor simplu, cu o paletă cromatică impresionantă, care vorbeşte de la sine.

Pentru masă, am vrut ca florile să fie delicate, dar colorate şi fun. Am folosit o bază de vaze din alamă, pe care le-am umplut cu flori de primăvară, precum lalele franţuzeşti, spirea, ranunculus, tipuri diferite de margarete şi aşa mai departe, toate în tonuri de galben, peach şi portocaliu. De asemenea, am folosit lămâi pe care le-am aşezat pe mese, pentru un accent extra fresh. Şi acelaşi feeling l-am dorit şi pentru buchetul miresei.

La decor, am folosit, de asemenea, crengi mari înflorite şi tot felul de flori colorate. Nu am folosit nicio oază, dar am avut recipiente din sârmă ghimpată pe care le-am acoperit cu muşchi şi cu frunziş. Am vrut ca tânărul cuplu să fie pur şi simplu învăluit de flori de pădure şi de primăvară.”

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Bombă botanică de culoareBombă botanică de culoareBombă botanică de culoareBombă botanică de culoareBombă botanică de culoareBombă botanică de culoareBombă botanică de culoareBombă botanică de culoare

Iată aici cum să organizezi o nuntă atipică la berărie.

De asemenea, dacă nunta are loc toamna, în sezonul iubirii, iată aici câteva idei deosebite pentru o nuntă în acest anotimp.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment