Blog de nunta. Cele mai bune bloguri despre nunti

Pinterest si Instagram sunt in topul surselor de inspiratie cand vine vorba despre organizarea nuntii, au cucerit piata, total si nu ne putem imagina ca a fost vreodata altfel, dar nu demuolt miresele isi cautau inspiratia in reviste special concepute pentru ele, Intre timp revistele au fost inlocuite cu social media si cu bloguri dedicate nuntilor. Instagram si Pinterest, te inspira cu fotografii perfecte, aici poti gasi imagini cu decoruri, cu rochii cu accesorii, locatii ideale pentru nunta ta, dar acestea nu iti raspund la intrebari, ori o mireasa are zeci de intrebari fara raspuns atunci cand isi organizeaza nunta. Ce rochie ma avantajeaza, ce tip de voal sa port, de unde cumpar vereghete, de ce acte am nevoie pentru cununia civila, unde gasesc fotograful perfect? Atazi, vreau sa iti vorbesc despre blogurile dedicate nuntilor, ghiduri perfecte pentru viitorii miri, evident vom incepe cu Blogulde fata,  speram ca iti suntem de folos, acest lucru se reflecta de la an la an in numarul de viitori miri care ne acceseaza pagina. Cauti un blog de nunta? Iata mai jos- Blog de nunta. Cele mai bune bloguri despre nunti.

teilor.ro

Style me prety Blog de nunta

Style me prety Blog de nunta

Blog de nunta. Cele mai bune bloguri despre nunti

Ghidul tau de nunta by StudioBlitz, este aici pentru tine din 2013 si tot de atunci iti raspunde la toate intrebarile legate de organizarea nuntii. Un blog despre nunti recomandat si atent coordonat de Sorin Latia, directorul StudioBlitz, videograf pasionat de fotografie si film. Cine ar putea da mai bine sfaturi legate de nunti decat un om care a participat la atat de multe. Pe blogul nostru vei gasi intotdeauna cele mai bune recomandari in ce priveste serviciile foto video, dar si interviuri cu fotografi si informatii despre ultimele trendri in fotografia de nunta.

Ghidul Miresei, un blog bine documentat care vorbester despre ultimele noutati in materie de nunti. Pe lângă blogul  actualizat în mod constant, Ghidul Miresei organizează și târguri pentru nunți.

Miresici.ro, la fel ca si Ghidul Miresei, revista Miresici este una dintre cele mai complete resurse de informații pentru nunta ta, au deasemenea un forum pentru mirese.

teilor.ro

Style me prety Blog de nunta

Style me prety Blog de nunta

Style me prety Blog de nunta

Style me prety Blog de nunta

Style Me Pretty este cel mai recunoscut nume în  ce priveste blogurile de nuntă, fiind un adevarat brand, site-ul lor  este simplu și curat: nimic prea complicat, nimic prea înghesuit, nimic prea colorat.  Primesc 500 până la 600 de trimiteri pe săptămână și acceptă mai puțin de trei procente. Înscrierea la Style Me Pretty se poate face direct prin intermediul tabloului de bord online, unde vă puteți încărca fotografiile și adăuga credite ale furnizorului. Culorile calde pastelate și crem, precum și fotografiile curate cu detalii domină site-ul. Ceea ce face ca acest blog în vârstă de nouă ani să fie cel mai influent este o combinație între amprenta sa in online și cât de exclusivisti  sunt în ceea ce priveste  publicului lor.

Martha Stewart este un mega-brand, care ne vorbeste despre nuntile luxoase, fiind cunoscut pentru nuntile de lux și celebre. Cu toate că nu orice nuntă este o nuntă de celebritate, evenimentele cu profil înalt văzute adesea în reviste ridică standardul perceput al blogului online. De asemenea, Martha Stewart Nunți este asociată cu unele dintre cele mai mari nume din lumea fotografiei de nuntă. Blogul în sine nu are o inalta estetică, decât un aspect de lux, dar, acel sentiment lux stimulează tendințele nu numai pentru fotografi și planificatori, ci și pentru genul blogului de nuntă, ceea ce face ca Martha Stewart Weddings să fie extrem de influent. Trimiterea pe site este unică, aceștia solicită un e-mail cu informații specifice și trei-cinci imagini atașate. Puteți găsi specificații sub linkul de contact pe site-ul lor.

Style me prety Blog de nunta

Style me prety Blog de nunta

 

 

Despre autor

C. Alina

Leave a Comment