Bianca Dragusanu nunta cu Victor Slav si dupa nunta.

Bianca Dragusanu nunta

In perioada 2008-2009, lucrand in trustul Antena1, am fost delegat de catre producatorul emisiunii Capatos sa filmez o noua asistenta. Atunci a fost prima oara cand luam contact cu Bianca si am fost primul cameraman care a filmat-o in postura de angajat al Antenei 1.
Tin minte ca eram la sala de fitness Bamboo pe Bd-ul. 1 Mai si trebuia sa filmez cadre cat mai fierbinti, plus un interviu. Prima impresie a fost frumoasa deoarece era o fata care vroia sa se afirme. Ulterior am cunoscut-o si mai bine in cadrul emisiunii Plasa de stele unde, impreuna cu producatorul emisiunii si regizorul i-am pregatit o farsa.

. Bianca Dragusanu nunta

Odata cu trecerea timpului, mi-am dat seama ca vreau sa ma axez pe proiecte cinematice, de aceea am decis sa plec din trust (prin 2010) si am inceput sa ma axez pe evenimente de nunta. Cand a venit vorba despre nunta Biancai Dragusanu si a lui Victor, am luat legatura cu ei, insa fiind un contract semnat in care echipa Pro ii filmeaza proiectul Bianca Dragusanu nunta, am renuntat.
bianca dragusanu si victor slav
Sincer, acum nu imi pare rau ca nu am filmat nunta insa imi pare rau pentru ei deoarece impresia pe care mi-a lasat-o personal Bianca a fost una pozitiva. Mai mult, atunci cand sunt implicate sentimente, despartirea parca se simte mai presanta si mai dureroasa. Presupun ca acest cuplu nici nu avea sa reziste mult pe piata, din cauza atacurilor mediatice. Erau perioade in care ii vedeai peste tot, fie TV fie ziare.  Eu oricum, va doresc succes in continuare pe orice plan, oricare ar fi acesta! Imi pare bine ca te-am cunoscut Bianca Dragusanu!

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment