Bărbații zodiacului și căsnicia

După cum ați dedus probabil deja din titlul articolului, acesta este dedicat în mod exclusiv femeilor, pentru a le ajuta să își găsească soțul potrivit, în funcție de nevoile și dorințele lor. Sinăstria reprezintă ramura astrologiei care analizează raporturile dintre oameni. Semnul zodiacal al partenerului influențează comportamentul în dragoste, iar în funcție de gradul de compatibilitate, căsătoria poate fi una reușită sau nu, spun cei de la zodiacool.ro. Bine ați venit la Bărbații zodiacului și căsnicia!

Bărbații zodiacului și căsnicia

BERBEC

Veșnic nesupus și fără stare, Bărbatul Berbecul are tendința de a domina, deseori fără voie, de a avea un comportament tumultos, ca în orice altă activitate ar întreprinde. Vrea să impresioneze și să fie admirat, uneori poate fi prea visător, din dorința de a oferi soției tot ceea ce are nevoie și de a o vedea mândră de el.

TAUR

Puternic, dar sensibil, Bărbatul Taur va face orice pentru fericirea familiei lui. Fidel, ușor de satisfăcut și răbdător, acesta reușește să împlinească cu brio rolul de soț. Pentru aceasta, cere în schimb liniște, ordine printre lucrurile sale (totul trebuie să fie așa cum a lăsat) și respectul deplin al soției.

GEMENI

Deseori dificil de înțeles, Bărbatul Gemeni își ghidează acțiunile bazându-se pe logica personală. Nu te aștepta de la el să fie un soț foarte drăgăstos, căci vei fi dezamagită. Te va iubi, dar fără prea multe gesturi tandre. Îi va plăcea să purtați discuții lungi, timp în care va analiza reacțiile amândurora.

Bărbații zodiacului și căsnicia

Sursă: Huffpost

RAC

Protector și cu spirit de sacrificiu, Bărbatul Rac are un comportament afectuos, este un romantic înnăscut. Deseori însă tocmai dragostea exagerată pentru familia sa îl va face extrem de avar. Nu va fi un soț care să cumpere lucruri fără rost, fiecare bănuț va fi calculat și va avea rolul său.

LEU

Cu spirit de sacrificiu pentru familie, drăgăstos și calm, Bărbatul Leu poate fi soțul ideal. Muncitor, stăruitor și loial, Leul este genul de bărbat care își alege soția pe viață, atâta timp cât va fi convins de iubirea partenerei. Extrem de luptător, nu se va opri până când nu va avea sentimentul că a sa familie este fericită.

FECIOARĂ

Destul de critic și veșnic neîmplinit, Bărbatul Fecioară cu greu își va accepta statutul de soț. Extrem de grijuliu cu bunurile sale, acesta poate deveni obsedat de ordine și curățenie, mai ales atunci când vine vorba de lucrurile personale. Dacă îl vei alege ca soț, înarmează-te cu multă răbdare.

Bărbații zodiacului și căsnicia

Sursă: Wedding Wire

BALANȚĂ

Dornic de iubire, comunicare și înțelegere în cuplu, Bărbatul Balanță reprezintă, fără îndoială, soțul ideal pentru multe dintre femei. Îndrăgostit de iubire și de poveștile ei, acesta va încerca să transforme căsătoria într-o poveste. Poate de aceea deseori va fi greu de mulțumit.

SCORPION

Înzestrat cu o energie amoroasă debordantă, Bărbatul Scorpion va fi tentat să caute iubirea în afara căminului, atunci când va considera că ceea ce soția îi oferă nu îl împlinește, dar nu va renunța niciodata la familia sa pentru o simplă aventură. Oferă-i iubire, iubire și iar iubire, și va fi un soț fericit.

SĂGETĂTOR

Cu un aspect fizic atrăgător și sociabil din fire, Bărbatul Săgetător va renunța cu greu la burlăcia sa. Ține mult la libertate, nu îi place să i se interzică lucruri, iar dacă acest lucru se întâmplă, va face oricum așa cum va dori. Nu-l forța să-și asume rolul de ”soț”, lasă-l pe el să decidă momentul.

Bărbații zodiacului și căsnicia

Sursă: Blogilates

CAPRICORN

Ambițios, protector și extrem de chibzuit, Bărbatul Capricorn își va alege o soție pe vecie, însă va fi doar cu femeia pe care o consideră potrivită pentru el. Odată căsătorit, își va asuma întru totul statutul de soț, iar căsnicia va fi una durabilă, stabilă, exemplară.

VĂRSĂTOR

Idealist și cu precepte învechite, Bărbatul Vărsător va cere de la soția sa un comportament exemplar, fără prea multe ”libertăți”. Nu pune accentul pe dragoste și latura amoroasă, ci pe înțelegere și prietenie. Își va lua statutul de șef, puterea de decizie.

PEȘTI

Sensibil, amabil și cu inima bună, dar ușor ”alunecos”, Bărbatul Pești poate cădea ușor în ispită, abandonându-și statutul de soț. Nu te aștepta de la el să preia frâiele relației, să rezolve situații urgente în timp util, căci vei fi dezamagită.

Află aici care este nunta perfectă pentru tine, în funcție de zodie.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment