Avantajele si dezavantajele nuntilor de toamna

Nuntile de toamna pot fi tare romantice si colorate si parfumate si lista poate continua asa la nesfarsit. Sa vedem, totusi, care sunt avantajele si dezavantajele nuntilor de toamna. Asa cum am mentionat si in alte articole, desi uneori este bine sa tinem cont de plusuri si minusuri cand luam o decizie, nu trebuie sa ignoram nici ceea ce ne transmite inima. Poate pare un cliseu, insa daca simtim ca trebuie sa facem un anumit lucru, iar in acest caz, daca simtiti ca toamna este singurul moment din an in care va puteti casatori, atunci avantajele si dezavantajele poate nu cantaresc la fel de mult precum dorinta voastra de a spune „DA” in anotimpul culorilor si al parfumurilor.

Care sunt avantajele si dezavantajele nuntilor de toamna?

Avantaje

Avantajele si dezavantajele nuntilor de toamna

Wedding Decor Ideas

Frunzele cad, temperaturile scad, insa la inceputul toamnei inca aveti la dispozitie numeroase optiuni. Va doriti o nunta in aer liber? De ce nu? Vrei sa porti o rochie cu maneci lungi? Poti face asta fara probleme! Vrei o rochie fara maneci? Da, exact, poti purta o astfel de rochie.

Daca preferi culori mai inchise, atunci stii deja care este anotimpul pentru nunta ta. Auriu, portocaliu, violet, rosu, verde? Da, bineinteles!

Vremea nu ar trebui sa va creeze mari probleme, in special la inceputul toamnei, asa ca puteti organiza nunta fara probleme in acest anotimp.

Desi se intuneca mai devreme, noaptea inca nu este atat de lunga incat sa iti dea senzatia ca abia a rasarit soarele si imediat va apune. Avand la dispozitie mai multe ore de lumina naturala, va puteti organiza activitatile fara a va simti presati.

Daca ne referim la buget, atunci trebuie sa stiti ca puteti face ceva economii, avand in vedere ca la capitolul flori nu intampinati probleme, iar daca veti organiza nunta in interior sau in aer liber, natura va va oferi cele mai frumoase decoruri si peisaje.

Avantajele si dezavantajele nuntilor de toamna

O Info

Dezavantaje

Nunta va avea loc dupa concediul de vara si inaintea sarbatorilor de iarna, deci unii invitati poate au cheltuit o parte din economii si patreaza restul pentru sarbatori. In acest caz, este posibil sa nu poata fi alaturi de voi in ziua cea mare.

Toamna si-ar putea pune amprenta intr-un sens negativ asupra pielii. Schimbarea de temperatura ar putea face pielea uscata, deci trebuie sa faceti ceva in acest sens inainte ca lucrurile sa scape de sub control.

In finctie de luna in care veti spune „DA”, ati putea sa aveti o nunta in aer liber sau nu. Temperaturile in scadere nu va vor face probleme la inceputul toamnei, insa mai tarziu, lucrurile se vor schimba, asa ca daca v-ar placea ca evenimentul sa fie unul in aer liber, mare atentie la momentul pe care il veti alege.

Daca nu puteti face nunta afara, din motive legate de vreme, atunci trebuie sa stiti ca este indicat sa rezervati cu mai mult timp inainte localul in interiorul caruia va avea loc petrecerea, pentru ca vor fi si alte cupluri care se vor casatori, si vor dori, probabil, sa apeleze la aceiasi furnizori pe care i-ati ales si voi.

Avantajele si dezavantajele nuntilor de toamna

English Wedding

Dupa ce am aflat care sunt avantajele si dezavantajele nuntilor de toamna, sa vedem si un mic album cu fotografii de nunta facute toamna si, pentru ca stim ca si filmarile de nunta sunt extrem de importante, sa vedem cum arata clipurile video realizate de un videograf profesionist.

filmari nunti bucuresti

filmari nunti bucuresti

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment