Atac la website Studioblitz sau nu?

Voi ati observat ca de o luna si jumatate incoace nu am mai postat nimic?
Va scriu acest articol deoarece am dat de o problema…mai pe scurt website-ul Studioblitz este atacat in permanenta de diversi…este de asteptat cand lumea te invidiaza.
Problema este ca daca vreau sa postez de pe domeniul principal pe facebook, nimeni nu imi vede postarea, dar daca postez de pe blog care este un alt website atunci lumea imi vede postarea si am sa va demonstrez prin urmatoarea fotografie.
Facebook wall studioblitz
Observati ca postul de sus are peste 3000 de persoane care au vazut postarea iar cel de jos o singura persoana…care sunt eu, pentru ca eu o postez. Asa ca daca aveti idei despre ceea ce se intampla chiar va rog sa imi comunicati. Eu cred ca este un atac la website Studioblitz din moment ce pana acum doua luni totul functiona perfect iar acum nu mai functioneaza. Chiar este ciudat pentru ca am tot postat teasere si trailere de-a lungul acestui timp si lumea nu imi vedeau postul si ma intrebau daca am postat filmul sau nu ca sa ii dea share. Dar uite ca am gasit o solutie pentru rezolvarea temporara a acestei probleme sau atac la website Studioblitz si anume sa postez de pe blogul meu. Asa ca va invit sa vizionati teaser cu Stefan si Iulia pentru cei care nu au vazut postul.
Va pup si poate stie cineva cum sa ii dau de cap pentru ca este intradevar frustrant sa vezi ca efortul tuturor nu ajunge la public.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment