Aspecte esențiale pentru o nuntă în stil franțuzesc

Personalitatea se reflectă în stil. Moda se schimbă constant, iar tu nu trebuie să alergi după această tendință evolutivă, ci doar să rămâi în zona ta pentru că doar așa vei avea propriul stil, prin urmare o personalitate; nu încerca să fii „la modă”, doar adaptează diverse lucruri stilului tău. Așadar, când te gândești la stilul pe care îl vei aborda la nunta ta, nu te gândi la ceva „la modă”, ci gândește-te dacă ți se potrivește; dacă nu ai niciun punct comun cu eleganța prin simplitate, nu poți adopta stilul franțuzesc doar pentru că ai văzut într-o revistă ce bine îi stă unei mirese cu acest stil. Prin urmare, în acest articol o să îți vorbesc despre nunta în stil franțuzesc, un stil care denotă feminitate, rafinament, delicatețe, romantism. Așadar, o să iau în considerare câteva aspecte esențiale pentru o nuntă în stil franțuzesc de la care să pornești pentru a te lăsa apoi purtată de valul sofisticat al Franței.

Cum știi că stilul franțuzesc ți se potrivește? Analizând pașii de mai jos, aspecte esențiale pentru o nuntă în stil franțuzesc.

Pentru a organiza o nuntă inspirată din stilul franțuzesc, te gândești la Provence pentru a alege cu ușurință florile pentru decor și de ce nu, pentru buchetul tău de mireasă; cred că ți-ai dat seama despre ce floare este vorba: lavanda. De asemenea, florile sălbatice, florile de câmp se integrează foarte bine în tema aleasă, dar și trandafirii albi sau roz; acestea pot fi puse în borcane, sticle, vaze pentru a da un aspect proaspăt, curat, de parcă în momentul acela au fost culese; sfeșnicele cu lumânărele pe masă nu ar trebui nici ele să lipsească. Poți alege să pui în vaze de dimensiuni mici lavandă și câteva fire de grâu sau buchețele de baby`s breath (floarea miresei). Folosește nuanțe de albastru deschis, care să reflecte apele Coastei de Azur, albul și galbenul margaretelor, roz piersică, ivoire, verdele eucaliptului și purpuriul lavandei pentru a ilustra mai bine culorile naturale ale Franței. Astfel, decorul trebuie să fie aerisit, luminos cu nuanțe pale, deschise. Pentru mobilier poți opta pentru scaune și mese simple, în culori albe, în stil minimalist.

Aspecte esențiale pentru o nuntă în stil franțuzesc

Pinterest-lavandă-decor

Rochia trebuie să fie feminină, elegantă, lejeră, albă sau ivoire; în materie de accesorii poți folosi mănuși, voaletă, ori o pereche de cercei, ori un colier; dantela este un alt element care va pune în valoare delicatețea. Perlele pot fi și ele o alegere bună. Nu purta prea multe accesorii! Simplitatea este cheia, de aceea nu trebuie să exagerezi nici în materie de machiaj sau coafură; un machiaj natural și o coafură lejeră este tot ceea ce ai nevoie. Partenerul tău poate purta un costum de culoare închisă cu papion.

Aspecte esențiale pentru o nuntă în stil franțuzesc

Pinterest

În ceea ce privește locația, o nuntă în aer liber este cea mai potrivită pentru influența franțuzească. Fie că alegi să-ți celebrezi nunta în propria grădină, în curtea unui castel, pe malul unui lac, pe plajă sau la marginea unei păduri, prin astfel de locații îți vei pune amprenta. În general, nunta inspirată din stilul franțuzesc este potrivită pentru primăvară și vară, facilitând alegerea unei locații, peisajul și decorul.

În meniul unei nunți cu o astfel de influență, poți include câteva feluri de brânză pe care le poți servi invitaților tăi. Cât despre dulciuri… ce îți vine în minte? Coloratele macarons. De asemenea, un bun vin roșu nu poate fi trecut cu vederea. Bordeaux a stăpânit timp de secole întregi vinurile din Franța, de la vinuri de masă la unele dintre cele mai scumpe vinuri din lume, acestea au o istorie îndelungată, devenind faimoase în toate țările. Șampania este o altă băutură provenită din aceeași țară, băutură ce poartă numele provinciei Champagne.

Așadar, dacă adopți un stil plin de simplitate și eleganță, o nuntă în stil franțuzesc este cea care definește evenimentul important din viața ta. Lasă-te purtată pe drumul presărat cu parfum de lavandă către altar…

Iar acum te invit și pe pagina Studioblitz pentru a viziona clipuri din care te poți inspira pentru nunta ta.

Despre autor

Ana

Leave a Comment