Aranjamente de la Secret Garden

Secret Garden este o florărie situată în sectorul 4 al capitalei. Aceasta oferă o gamă largă de buchete de mireasă, lumânări de cununie deosebite și aranjamente de nuntă speciale. Iată numai câteva dintre superbele aranjamente florale pentru nuntă de la Secret Garden, aranjamente vândute și la un preț avantajos.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Aranjamente de la Secret Garden

Secret Garden

Sursă: Secret Garden

Acest buchet de cununie este realizat din trandafiri în nuanțe de roz, culoarea piersicii, galben și roșu, completați cu lavanda parfumată. Buchetul este finisat la bază cu ruscus și poate fi accesorizat cu satin sau cu dantelă. Buchetul are prețul de 195 de lei.

Secret Garden

Acest buchet de mireasă este realizat din lisianthus alb și floarea miresei, este finisat cu eucalipt și cu ruscus și accesorizat cu satin. Florile de lisianthus se numără printre cele mai delicate și mai gingașe flori, cu o eleganță specifică florilor de câmp, care le oferă unicitate și feminitate. Au o semnificație simbolică, fiind dăruite în semn de mulțumire sau respect pentru persoanele dragi. Acest buchet este potrivit pentru cununia civilă și are prețul de 165 de lei.

Secret Garden

Acest buchet de mireasă este realizat din trandafiri ivoire, minirose portocalii și frezii albe și este finisat cu floarea miresei și cu verdeață. Poate fi accesorizat cu satin sau cu dantelă. Buchetul are prețul de 240 de lei.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Secret Garden

Acest buchet de cununie este compus din 9 trandafiri crem, minirose roșii și wax flowers și este finisat cu ruscus. Buchetul poate fi accesorizat cu panglică de satin sau cu dantelă și are prețul de 185 de lei.

Secret Garden

Acest buchet de mireasă este realizat din 3 trandafiri criogenați roșii, spice de grâu, flori de bumbac, craspedia și lavandă și este finisat cu verdeață decorativă. Trandafirii criogenați simbolizează nemurirea iubirii, iar firele de grâu și bumbacul simbolizează prosperitatea noii familii. Acest buchet are prețul de 335 de lei.

Secret Garden

Acest buchet de mireasă este realizat din minirose lila, frezii albe, limonium mov și cupe de orhidee phalaenopsis mov și este finisat cu ruscus. Buchetul este accesorizat cu satin și cu perluțe, este potrivit și pentru cununia civilă și are prețul de 275 de lei.

Secret Garden

După cum vă spuneam, Secret Garden pune la dispoziție o gamă largă de lumânări de cununie accesorizate cu flori naturale. Aceste lumânări sunt împodobite cu un aranjament floral sferic, compus dintr-un mix de hortensii albe și frezii portocalii, finisate cu beargrass curgător și satin asortat. Lumânările pot fi personalizate în funcție de preferințe. Două bucăți au prețul de 810 lei.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Secret Garden

Aceste lumânări de cununie sunt împodobite cu un aranjament floral sferic, compus din trandafiri miss piggy, minirose crem-roze și frezii albe, completat cu ruscus și beargrass curgător. Lumânările de nuntă cu aranjament sferic sunt lucrate în suport special din burete floral. Două bucăți au prețul de 810 lei.

Secret Garden

Aceste lumânări de cununie scurte sunt simple, dar elegante, realizate din cupe de orhidee phalaenopsis și lavandă. Aceste lumânări sunt finisate la bază cu satin alb. Înălțimea standard a lumânărilor de nuntă este 40 de cm cu diametru de 6 cm. Două bucăți au prețul de 295 de lei.

Secret Garden

Secret Garden pune la dispoziția cumpărătorilor și o gamă largă de mărturii pentru invitații tăi. De exemplu, acestea sunt orhideele Vanda, supranumite reginele orhideelor, și sunt disponibile acum în magazin.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Adauga un comentariu

Leave a Comment