Aniversarea anilor de casatorie

Aniversarea anilor de casatorie

Stiati ca fiecare an de casatorie semnifica ceva? Multa lume stie doar de nunta de argint si nunta de aur, care se fac la implinirea a douzeci si cinci de ani si respectiv cincizeci de ani de la casatorie. Ei bine, fiecare cuplu isi serbeaza data casatoriei in fiecare an, asa ca daca esti invitat la petrecere, ai grija sa alegi cadoul potrivit pentru aniversarea anilor de casatorie si informeaza-te ce semnifica acestia. Mai bine aflam impreuna ce semnifica aniversarea anilor de casatorie si cam ce cadouri se pot face la asemenea eveniment.

teilor.ro

Un an de casatorie-  se face nunta de hartie si poti merge la aceasta aniversare cu cadouri din hartie, cum ar fi: un jurnal frumos pe care sa-si insemneze cei doi momentele frumoase din timpul casniciei lor. Daca esti o ruda apropiata si ai fotografii cu cei doi pe telefon, aparat foto, le poti pune intr-un album sau le poti face un tablou cu cea mai frumoasa fotografie. Daca te tine buzunarul, poti face cadou doua bilete de vacanta catre o destinatie de vis.

aniversarea anilor de casatorie

info: www.droffice.ro

Doi ani de casatorie- atunci se aniverseaza nunta de bumbac, asa ca poti alege cu usurinta cadoul pentru miri. Cele mai frumoase cadouri sunt cele ce transmit ceva, oricat de banale ar parea. De exemplu cumpara-le o lenjerie de bumbac si mergi si personalizeaza macar pernele cu un mesaj frumos pentru cei doi.  Cumpara-le orice lucru confectionat din bumbac, insa ai grija,, sa le spuna ceva” acestora la aniversarea anilor de casatorie.

Trei ani de casatorie- nunta de piele reprezinta aniversarea anilor de casatorie, trei la numar, asa ca timpul trece, relatia se ,,sudeaza”, iar aniversarile curg de la an la an. Un ceas de piele, o curea, orice obiect confectionat din piele te salveaza la aniversarea anilor de casatorie  in calitate de invitat.

teilor.ro

Patru ani de casatorie- reprezinta nunta de flori sau fructe si este evident ca majoritatea vor merge cu flori la o asemnea aniversare. Daca vrei sa fii original, un parfum de fructe sau flori, te va scoate din impas.

Cinci ani de casatorie- nunta de lemn te salveaza si in acest an la aniversarea anilor de casatorie pentru ca poti alege cu usurinta cadoul pentru familia respectiva. Daca stii ca lucreaza la birou le poti face cadou chiar un birou din lemn. O rama pentru fotografii este iarasi o idee buna. Aici exemplele pot continua la infinit pentru ca obiectele din lemn le gasim peste tot sub diferite forme.

Sase ani de casatorie- nunta de fier si pune cumva in dificultate invitatii la alegerea cadoului, insa pentru  aniversarea anilor de casatorie gasim mereu solutii care sa ne salveze, asa ca putem alege :brelocur, tigai, o bicileta( daca stiti ca sunt pasionati de asa ceva), orice obiect frumos din fier poate fi daruit cu drag la aniversarea anilor de casatorie.

aniversarea anilor de casatorie

info: www.amiprint.ro

Sapte ani de casatorie- reprezinta nunta de cupru sau lana, astfel ca putem alege sa oferim o patura din lana, un pulover sa un obiect din cupru.

teilor.ro

Opt ani de casatorie- Nunta de bronz si se fac cadouri gen decoratiuni din bronz.

Noua ani de casatorie- la nunta de lut se pot cumpara vase de ceramica traditionale sau statuete din lut.

Zece ani- se spune ca atunci are loc nunta de aluminiu sau de tinichea, iar obiecte confectionate din tinichea se gasesc peste tot, din aluminiu mai greu, insa avem inceredere ca inspiratia nu paraseste pe nimeni atunci cand trebuie sa mearga la aniversarea anilor de casatorie a prietenilor, rudelor, copiilor, etc

In articolul urmator vom continua sa va dezvaluim ce semnifica anii de casatorie si ce cadouri puteti alege atunci cand mergeti la aniversarea anilor de casatorie.

teilor.ro

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment