Animalele de companie la nunta

Cine nu s-a lasat vrajit de animale si nu le-a facut imediat loc in casa si in inima sa? Intotdeauna ne cuceresc cu inocenta lor, cu trasnaile pe care le fac, si oricat de multe ar fi ele, parca tot ne fac sa zambim, desi ne lasa fara pantofii preferati, ne obliga sa ne inlocuim canapeaua etc. Si, pentru ca devin instantaneu membri de onoare ai familiei, multe cupluri se pot intreba cum sa includa animalele de companie la nunta. Nu este ceva iesit din comun faptul ca isi doresc ca intr-una din cele mai frumoase zile din viata lor sa aiba aproape si ghemotoacele de blana, dichisite, cu papion sau cravata, ori cu rochite. Acum, sa fim seriosi, cat de multe lucruri se pot ridica la nivelul dragalaseniei unor patrupede imbracate la patru ace? Sa aflam, acum, cateva informatii referitoare la animalele de companie la nunta.

Animalele de companie la nunta

Sun Shower Photography

Animalele de companie la nunta. Sfaturi

Ai in vedere personalitatea animalului. Ar putea fi un invitat de onoare, dar care sa stea langa ceilalti invitati, ori i-ati putea da un anumit rol (lasandu-va imaginatia libera). Insa, inainte de a lua orice decizie, intrebati-va daca va fi o experienta placuta pentru animalut. Se va simti confortabil in prezenta celorlalti invitati? Este ascultator? Nu exista nicio garantie ca va avea comportamentul la care voi va asteptati. Chiar si cel mai ascultator patruped, s-ar putea lasa coplesit de numarul invitatilor si ar putea avea un comportament neasteptat. Pentru a evita neplacerile, puteti angaja pe cineva care sa se ocupe de animal in tot acel timp, sa il supravegheze si sa se asigure ca totul va merge bine.

Asigurati-va ca este permisa prezenta animalelor in locatia in care are loc nunta pentru a nu avea surpriza sa aflati ulterior ca, de fapt, accesul patrupedului este interzis in locul in care se va desfasura nunta.

Animalele de companie la nunta sunt invitati deosebiti, evident si, chiar daca nu le este acceptata prezenta in locatia aleasa pentru desfasurarea petrecerii, le puteti include in fotografiile de nunta sau, mai exista o alta alternativa: marturii de nunta care contin imaginea animalului sau obiecte simbolice pentru acesta.

Animalele de companie la nunta

Pinterest

Dichiseste-l astfel incat sa topeasca toate inimile. Totusi, ai grija sa nu exagerezi, pentru a nu-i crea vreun disconfort. Un papion sau o cravata, ori o coronita cu flori ar putea fi suficiente. De asemenea, ai grija ca ele sa nu fie nici prea stranse, nici prea lejere, astfel incat sa le piarda. Si, nu in ultimul rand, asigura-te ca plantele din jurul lui nu sunt toxice pentru animal.

Animalele de companie la nunta pot fi o incantare pentru toata lumea, insa nu uita sa iti informezi invitatii in legatura cu acest lucru, deoarece unii ar putea fi alergici.

Anunta-ti fotograful, pentru ca acesta sa se pregateasca pentru momente care nu pot fi planuite, avand in vedere ca in ecuatie apare un animal, si orice este posibil in astfel de cazuri. De asemenea, fotograful poate veni cu idei noi si amuzante pentru fotografiile care includ si patrupedul.

Animalele de companie la nunta

Tixeertne

Angajati pe cineva care sa aiba grija de animal, avand in vedere ca atentia voastra va trebui impartita in mai multe locuri si nu va puteti ocupa cum se cuvine de invitatul mai special.

Cam acestea au fost sfaturile legate de animalele de companie la nunta. Sunt sfaturi utile, reguli usor de aplicat, pentru ca atat voi, cat si invitatul vostru de onoare sa va bucurati de ziua cea mare. Iar acum, inainte de a incheia, va propun sa aruncati o privire pe pagina Studioblitz, pentru a vedea cum arata rezultatul muncii unui videograf profesionist.

filmari nunti bucuresti

filmari nunti bucuresti

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment