Andreea Balan s-a casatorit in secret. Ce rochie a purtat artista?

Cantareata Andreea Balan, a spus astazi DA in fata ofiterului starii civile urmand  sa spuna DA in fata altarului pe 15 septembrie. Andreea Balan s-a casatatorit, inainte in America, insa casatoria nu a fost recunoscuta. Cantareata, care are 2 fetite cu George Burcea, anuntase ca se va casatori dupa nasterea celui de-al doilea copil, insa a tinut in secret organizarea cununiei civile.„O să facem și cununia civilă, care va avea loc cu două săptămâni înainte, și apoi, pe 15 septembrie, vom face și botezul, și nunta”, a declarat artista pentru revista VIVA

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Andreea Balan s-a casatorit in secret

Artista nu a ma asteptat insa pana la inceputul lunii septermbrie si astazi, Andreea Balan s-a casatorit in secret, prezentandu-se la starea civila impreunacu viiorul sot si familia. Artista a avut parte de un eveniment discret, despre eveniment aflandu-se atunci cand Andreea adecis sa faca publica o fotograie pe pagina de Facebook.

Facebook. Andreea Balan s-a casatorit

Facebook. Andreea Balan s-a casatorit

Andreea, a ales sa poarte o rochie alba, cu multe volane, extrem de scurta, dar in care proaspata mamaica arata foarte bine. Cele doua fetite, pe care vedeta le are impreuna cu George au purtat deasemenea rochite albe si daca ne luam dupa poza de la iesirea din oficiul starii civile au fost foarte incantate de acest eveniment. De precizat ca la eveniment a participat si Andreea Antonescu, vechea prietena si cloega a acesteia.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Flori fara numar si multa fericire, asta pare sa defineasca evenimentul de astazi din viata Andreei Balan. Daca artista si-a dorit ca cununia civila sa fie una foarte discreta, nu la acelas lucru ne vom astepta de la nunta. Andreea va purta doua rochii asa cum deja ne-au obisnuit vedetele care s-au casatorit anul acesta.

George a fost la proba de costum. O să aibă și el două ținute. Mi-as dori sa nu imi vada rochia de mireasa. Noi nu avem posibilitatea ca, la biserica catolică, să fie condusă mireasa de tată când e mirele deja la altar. E, la noi, când ajungi la biserică, intri împreună cu alaiul.

Practic, mirele te vede ori acasă, ori la hotel, ori pe stradă. Mi se pare urât, dar asta e țara, asta e religia. Ar trebui să fac petrecerea burlăcițelor, dar cu doi copii acasă nu îți mai vine. Poate ies cu fetele mele la restaurant, poate îmi fac ele o surpriză… Cine știe! Că mi-au făcut baby-shower la care nu mă așteptam‘,  a mărturisit Andreea Bălan, în exclusivitate, pentru revista VIVA!

Facebook. Andreea Balan s-a casatorit

Facebook. Andreea Balan s-a casatorit

Interesant punct de vedere si un argument interesant prin care o viitoare mireasa isi justifica alegerea de a purta doua rochii. Noi, suntem foarte curiosi cum vo arata cele doua rochii si vom f cu ochii atititi pe Andreea si pe 15 septembrie.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Speram ca Andreea si-a rezolvat roblemele cu invitatiile pe care le avea atunci cand a cordat un interviupe aceaa tema reviste VIVA.

Am o problemă că nu sunt gata invitațiile și mă enervează că nu sunt gata. Vom avea 250 de invitați și, ca să pot să îi chem, nu, trebuie să le dau niște invitații pe care nu le am, nu sunt gata și mă deranjează lucrul acesta.

Dar nici grafica nu o am făcută, eu care sunt control freak și care trebuie să aibă cu mult timp înainte lucrurile, uite că nu le am și mă enervează. Mai e timp.

Ii uram artistei, Casa de piatra si o nunta ca in filme, iar pe cei care se pregatesc deasemenea de nunta ii invitam pe pagina StudioBlitz, pentru a-si gasi inspiratia.

Despre autor

C. Alina

Adauga un comentariu

Leave a Comment