Andreea Bălan cu o zi înainte de nuntă

Una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi, cea care împreună cu colega sa de scenă, Andreea Antonescu, au dat viață trupei André se căsătorește. Este vorba de Andreea Bălan, care a uimit pe toată lumea îmbrăcându-se în rochia de mireasă cu o zi înainte de nuntă. Fanii au fost uimiți când au văzut fotografia postată de cântăreață pe contul său de Instagram în care apare lângă soțul ei, George Burcea, aceasta încălcând tradiția de a îmbrăca rochia de mireasă înainte de a ajunge în fața altarului.

teilor.ro

Andreea Bălan cu o zi înainte de nuntă

Cântăreața se va cununa religios astăzi, 15 septembrie, la Biserica Sfânta Treime Dudești începând cu ora 17:00. De asemenea, tot astăzi va avea loc și botezul fiicei sale, Clara, iar de la ora 19:30 se va da startul petrecerii la care vor fi prezenți peste 200 de invitați. Aceasta a postat mai multe poze pe contul său de Instagram cu rochiile sale de mireasă, una dintre ele având brodate fraze care reflectă povestea de iubire dintre ea și George.

Andreea Bălan cu o zi înainte de nuntă

Andreea Bălan cu o zi înainte de nuntă Instagram

La fotografia împreună cu soțul ei, alături de mesajul „Înger păzitor”, cântăreața a scris și un text emoționant:

„Suntem de 4 ani împreună și am creat o familie minunată! George mi-a fost alături atât în momentele bune, cât și în cele mai puțin bune. Avem doi copii sănătoși și minunați, iar nunta noastră este o încununare a celor întâmplate. Sunt foarte fericită că am îmbrăcat rochia de mireasă și astăzi, nu doar mâine, pentru surpriza pe care v-o pregătesc luni dimineață pe canalul meu de YouTube. O surpriză care spune povestea noastră, dar și a voastră și e dedicată special pentru voi toți cei care ați fost alături de mine atâția ani și m-ați încurajat în cele mai grele momente. Totodată, azi vedeți prima rochie de mireasă care este brodată cu povestea noastră. Îți mulțumesc pentru tot sprijinul și iubirea oferită, George Burcea. Te iubesc!”.

Așadar, evenimentul este sub sloganul „Înger păzitor”, ceea ce îi face pe mulți să creadă că Andreea Bălan îi va surprinde cu lansarea unei noi piese.

teilor.ro

Andreea Bălan cu o zi înainte de nuntă

Andreea Bălan cu o zi înainte de nuntă Instagram

Vedeta a declarat în urmă cu câteva zile că:

„Trei rochii de mireasă e suficient, nici nu am timp să mă schimb cu toate. Una va fi la biserică și va avea o trenă foarte lungă și grea. Are modele speciale pe ea. Merg la probă în fiecare săptămână. E minunat! Stau între rochii de mireasă. A doua va fi la vals, e specială pentru dans. Nu are trenă, este mai scurtă și despicată să pot să dansez. Ultima este o surpriză, nu este o rochie, e altceva! E o surpriză! Una e alb cu puțin roze, una este alb cu puțin argintiu și cealaltă este argintie”

conform stirimondene.fanatik.ro

Andreea Bălan cu o zi înainte de nuntă

Andreea Bălan cu o zi înainte de nuntă Instagram

„Rochia de mireasă este cea mai importantă rochie din viața unei femei, trezește cele mai intense emoții și deși purtată doar o dată, face cât toate celelalte la un loc. Rochia mea de mireasă spune povestea noastră în versurile scrise pe ea, în cuvintele aruncate din loc în loc, cuvinte care au pătruns adânc în inimă. Este brodată manual cu multă iubire și când o port mă duce în lumea basmului și mă face să mă simt cea mai frumoasă din lume. Simt că plutesc și parcă timpul stă în loc, iar noi doi suntem un prinț și o prințesă.”

conform libertatea.ro.

Despre autor

Ana

1 Comentariu

Leave a Comment