Amintiri din ziua nuntii. Povestea nuntii tale în imagini

Cu ce amintiri din ziua nuntii ai vrea sa ramai?

Visezi la ziua nunții de când te știi, îți ia un an să o organizezi, dar timpul trece repede, la fel și ziua cea mare. Câteva ore în care trăiești visul în care simți că iubirea e veșnică, că prietenii vor fi acolo pentru totdeauna iar familia este totul. Trec anii și timpul confirmă sau infirmă cele de mai sus dar există un loc în care clipa ramâne pentru veșnicie, în care trecutul redevine prezent, o pagină web sau un album tradițional care o dată deschise te transpun în timp și readuc magia acelei clipe. Tu ce amintiri din ziua nunții vrei să ai? Fotografia captează timpul, păstrează magia și și transformă amintirea în prezent pentru o clipă. Tu ce amintiri din ziua nuntii vrei să ai?

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Amintiri din ziua nuntii, StudioBlitz

Amintiri din ziua nuntii, StudioBlitz

Cuvântul fotografie provine din grecescul phos, care înseamnă lumină și graphis care se traduce prin a scrie. Așadar într-o traducere mot-a-mot înseamnă a scrie cu lumină, iar un fotograf iscusit va ști prin fotografia pe care o face să-ti pună ziua nunții în lumina favorabilă, va ști să surprindă dincolo de chipuri și de cadre frumoase, emoția, fiindcă până la urmă, rochiille, machiajul sau decorurile se vor deomda o dată cu trecerea timpului, dar emoția este cea care rămâne pentru totdeauna și o vei retrăi de fiecare dată când vei privi o fotografie bine făcută.

Social media a schimbat în ultimii ani percepția asupra fotografiei de nuntă, albumele de nuntă au evoluat de la fotografia de nuntă tradițională făcută într-un stil clasic, reprezentând o mulțime de fotografii  în toate combinațiile posibile  cu toți invitații de la nuntă sau cu portrete clasice ale mirilor la fotografia sinceră, naturală, care să surprindă emoția și bucuria zilei.

Fotografie nunta StudioBlitz

Amintiri din ziua nuntii, StudioBlitz

Astăzi fotograful nu pozează o nuntă ci scrie o poveste astfel încât  în spatele fotografiilor de la nuntă vei regăsi pentru totdeauna atmosfera și emoția zilei. În ce privește partea de video pentru nuntă lucrurile au evoluat chiar mai mult, astăzi vorbim despre “cinematografia evenimetului tău”, filmarea de nuntă transformându-se într-un film unic cu voi doi în rolul principal. Asemeni filmelor ce rulează în cinematografe și filmul nunții tale va avea un trailer, ușor de share-uit pe rețelele de socializare și de împărtășit cu prietenii.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Așadar nu precupeți niciun efort alegerea serviciilor foto-video pentru nuntă fiindcă albumul foto și filmul nunții tale te vor face să retrăești emoția celei mai importante zile din viața ta din nou și din nou.

Fotografie nunta StudioBlitz

Amintiri din ziua nuntii, StudioBlitz

Fotografia de nuntă este cel mai important lucru atunci când vine vorba de organizarea nuntii tale?

Poate că nu este , dar după ce tortul va fi mâncat și invitații vor pleca la casele lor voi veti ramâne cu amintirea unei zile memorabile. Așadar nu ezita să investești în amintirile tale și cercetează bine portofoliul echipei cu care vei alege să lucrezi pentru partea de foto-video de la nunta ta.

Iată câteva sfaturi de care să ții cont atunci când pornești în căutarea unu fotograf/videograf pentru nunta ta:

Fotografie nunta StudioBlitz

Amintiri din ziua nuntii, StudioBlitz

 

Alegeți ceea ce vă reprezintă, alegeți să lucrați cu persone cu care rezonați, care înțeleg ceea ce vreți fără să fie nevoie de prea multe cuvinte.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Imediat după stabilirea datei nunții pornește în căutarea fotografului, un adevărat profesionist s-ar putea să aibă agenda plină pentru anul viitor.

Cel mai scump nu înseamnă întotdeauna cei mai bun, dar ține cont că un preț mai mare poate înseamna experiență și aparatură de ultimă generație.

Iti urez să ai parte de cele mai frumoase amintiri din ziua nunții!

Fă research, internetul îți va fi de mare ajutor dar și recomandările prietenilor îti pot fi de folos. Iar la această parte te pot ajuta cu o recomandare, urmărește traiere-le de nuntă făcute de echipa BlitzStudio, pe mine personal m-au inspirat în scrierea rândurilor de mai sus.

Fotografie nunta StudioBlitz

Amintiri din ziua nuntii, StudioBlitz

 

 

Despre autor

C. Alina

8 Comentarii

Leave a Comment