Am uitat sa fim naturali la nunta?

Nunta trebuie sa fie un eveniment magic de care sa te bucuri. Sa-ti umple sufletul de zambete, sa-ti lase cele mai frumoase amintiri, indiferent daca esti mire, mireasa, socru, soacra, cavaler de onoare, domnisoara de onoare etc. Cu toate acestea, uneori, privindu-i pe cei de la nunta, indiferent daca au un rol principal sau secundar, parca ai senzatia ca totul este fortat. Zambetele, care apar doar in fata camerelor foto si video sau in fata mirilor, insa ele nu sunt deloc reale. Si mai vezi si pe ringul de dans invitati care vor sa se dea in spectacol si astfel ajung sa exagereze. Si fac totul doar pentru a arata bine in fata camerelor foto si video si in fata celorlalti invitati. Chiar si mirii uita uneori sa fie ei insisi. La fel si parintii lor. De ce?

Am uitat sa fim naturali la nunta?

Parca uneori ai senzatia ca unele nunti se fac doar asa, pentru ca trebuie sa se faca. Pentru ca asa face lumea si trebuie sa fii si tu in randul lumii. Nu pentru a celebra iubirea, nu pentru a te bucura din toata inima de eveniment. Parca nici mirii nu sunt relaxati si naturali in ziua in care se casatoresc. Bine, este de inteles, vor sa fie totul perfect. Insa nu mi se pare in regula sa stea tot timpul cu un zambet fortat pe buze, pana le amortesc obrajii. Doar pentru a arata bine in poze si in materialele video. Zambetele acelea ar trebui sa fie simtite, naturale. Si cam acelasi lucru se intampla si in cazul parintilor mirilor. Vor ca lumea sa vada ce nunta minunata au organizat copiii lor. Si daca se intampla ca unei flori din ranjamentele de pe masa sa ii pice o petala, cred ca totul este distrus. Desigur, trebuie sa zmbeasca, sa dea bine la camera, insa sufletul le plange de ciuda ca detaliile nu sunt perfecte. Si pentru astfel de lucruri minore, pentru ca isi fac griji pentru ceea ce vor crede altii, uita sa se bucure de nunta. Uita ca nu despre asta este vorba. Ci despre bucuria de a trai acele clipe, despre un eveniment care este unic si pentru miri si pentru parintii lor. Este vorba despre celebrarea iubirii, despre bucuria de a trai.

Am uitat sa fim naturali la nunta?

Charleton Churchill

CITESTE SI: Du-te la nunta ca sa te distrezi, nu ca sa barfesti!

CITESTE SI: Ai fost invitat la nunta? NU face niciodata aceste lucruri!

Ce daca nu este totul perfect? Ce daca altii au avut un eveniment mult mai grandios? Te poti bucura si te poti distra de minune indiferent de suma investita in eveniment. Nu despre asta este vorba. Nu trebuie sa ii uimesti pe ceilalti si sa uiti sa te bucuri tu de nunta. Zambeste, bucura-te, traieste fiecare moment! Fa totul pentru ca asta simti, nu pentru altii. Indiferent daca esti mire, mireasa sau oricine altceva.

Am uitat sa fim naturali la nunta?

Northshore Harbour

Parca uneori uitam sa traim, sa ne bucuram, facem totul mecanic, sau pentru ca asa fac si altii. Vrei sa fii original la nunta? Atunci fii! Fara retineri. Vei vedea ca atunci te vei simti de milioane. Incearca sa vezi nunta si altfel, nu numai ca pe o obligatie, ca pe un eveniment pe care trebuie sa il organizezi sau la care trebuie sa participi din obligatie.

Iar acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

2 Comentarii

Leave a Comment