Alegerea unui videograf de nunta – Cand?

Cand sa apelam la serviciile unui videograf de nunta?

Dragi miri, pentru a evita dezamagirile aparute in urma refuzarii unui eveniment, este de preferat sa apelati la serviciile unui videograf de nunta profesionist din timp. Asa ca m-am gandit sa scriu un articol in care sa argumentez avantajele angajarii unui videograf profesionist din timp.

Nunta este un eveniment complex, ce necesita multa planificare, pornind de la alegerea locatiei, imbracamintei, decorurilor pana la angarajea profesionistilor in domeniul fotografiei, videografiei si muzicii. Pentru o nunta cat mai reusita este bine sa incepeti planificarile cam cu un an inaintea evenimentului propriu-zis.

Orice profesionist care isi respecta clientii va avea programari. Aesta este unul dintre motivele principale pentru care trebuie apelat la serviciile unui videograf de nunta din timp. Daca iti doresti un anume videograf trebuie sa te asiguri ca acesta va avea timp liber sa vina la nunta ta.

In al doilea rand, un videograf profesionist trebuie sa te cunoasca cat mai bine inainte de eveniment pentru a putea crea scenariul cel mai avantajos pentru tine. Pentru asta trebuie sa va intalniti cel putin o data, fata in fata, pentru a discuta cat mai sincer despre preferintele voastre, despre locatie s.a.m.d.

Bineinteles, alegerea unui videograf pe gustul vostru, nu este o munca usoara. Pentru un rezultat cat mai bun trebuie sa fii informat: sa vizualizezi cat mai multe portofolii video, sa mergi la targuri de nunti, iar aceste lucruri necesita timp si rabdare.

Un alt avantaj este pe plan financiar. Cu fiecare an ce trece, onorariile oricaror servicii cresc. Dar daca semnezi un contract cu un an inaintea evenimentului te poti bucura de oferta din acel moment.

Nu in ultimul rand, din punct de vedere tehnologic, aparatura avanseaza, iar un videograf profesionist va fi mereu in pas cu tehnologia. Aparatura folosita la nunta ta poate fi mai performanta.

videograf de nuntaIn concluzie, daca iti doresti sa ai parte de o nunta perfecta, gandeste-te la o planificare cat mai din timp. Asigura-te ca videograful pe care il vrei va avea nunta ta programata in agenda.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment