Alegerea restaurantului – impactul in filmare nunta

Cat este de importanta alegerea restaurantului pentru filmare nunta?

Alegerea restaurantului este principala problema cu care se confrunta mirii, pentru ca, in functie de numarul de invitati, acesta trebuie sa fie spatios, sa aiba o acustica buna si nu in ultimul rand sa fie in acelasi stil cu tema aleasa pentru nunta.

De asemenea alegerea restaurantului este importanta si pentru un videograf profesionist. Cu toate ca un cameraman de nunta are luminile proprii, o locatie bine aleasa cu un decor adecvat temei si cu un spatiu lejer va ajuta mult filmul nuntii, pentru ca cel putin 60% din imaginile primite, fie foto fie video, constituie restaurantul.

Alegerea restaurantului ar trebui facuta dupa anumite criterii, atat pentru a satisface invitatii, cat si pentru a avea parte de un film de nunta cat mai reusit:

  • Inaltimea restaurantului. In primul rand, daca doriti o filmare cu macara la nunta voastra trebuie sa va asigurati ca restaurantul are o inaltime adecvata. Chiar daca nu se va filma cu macara, trebuie sa luati in considerare faptul ca pentru a intala luminile un videograf profesionist are nevoie de cel putin 2,5m pentru ca acestea sa bata de sus, si nu la nivelul invitatilor. Iar fara lumini o filmare nunta calitativa nu este posibila.
  • Interiorul restaurantului. Este important ca interiorul restaurantului sa fie cat mai spatios, sa nu prezinte coloane, cel putin pe ringul de dans pentru ca acestea obtureaza privirea invitatilor si totodata pot strica anumite cadre importante in filmul nuntii.
  • Intrarea si exteriorul restaurantului. Prima impresie a invitatilor, cand este vorba de evenimentul vostru, o are exteriorul restaurantului si mai ales intrarea. Un videograf profesionist va incepe filmul nuntii voastre cu locatia, iar aceasta trebuie sa fie curata si estetica, fara fire sau masini parcate.
  • Mancarea si servirea. Trebuie sa va asigurati ca meniul va fi adecvat pentru o nunta, suficient de bogat, cu mancare proaspata. Totodata aceasta trebuie aranjata aspectuos in farfurie si sa fie servita intr-un mod placut. Chiar daca nu pare important, invitatii pot fi suparati daca mancarea nu este pe placul lor si apoi se va vedea in filmul nuntii.
  • Decoratiuni, detalii si elemente surpriza. Un aspect important in orice nunta este prezenta decoratiunilor adecvate si a elementelor surpriza, cum ar fi o fantana de ciocolata, un candy bar sau o masa cu fructe. Acestea au rolul de a surprinde intr-un mod placut invitatii si de a oferi diversitate. In ceea ce priveste filmul nuntii un videograf profesionist va putea combina cadrele pentru a oferi dinamism filmului nuntii voastre.

In concluzie, nu neglijati alegerea restaurantului pentru ca reprezinta un aspect foarte important in nunta voastra si mai apoi in filmul nuntii voastre. Va invit sa vizionati un clip unde se vede cat de importanta este alegerea restaurantului.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

2 Comentarii

Leave a Comment