Prestatori recomandati Fotografi foto

Alegerea fotografului potrivit pentru nunta ta. Sfaturi de la fotografi.

Daca aveți rochia, costumul, locatia, v-ati gandit la flori … va lipseste  singurul lucru care va lasa amintire veșnică a zilei nunții voastre. Fotografiile de nunta ar trebui să fie o relatare frumoasă și atemporală a celei mai importante zile din viața ta și ar trebui să va ajute sa trauiti din nou peste ani romantismul si emotia. Daca cumpararea rochiilor sau banii dati pe meniuri se pot considera cheltuieli, ei bine, banii dati pentru fotografia si videografia nuntii tale sunt investitii in amintirile voastre.  Alegerea fotografului potrivit pentru nunta ta poate fi un proces greoi, dar urmeaza cateva sfaturi simple primite chiar de la fotografi de nunta, inainte de a te decide asupra fotografului.

Alegerea fotografului potrivit pentru nunta ta. De ce trebuie sa tii cont

Alegerea fotografului potrivit pentru nunta ta

Cinestyle.ro Alegerea fotografului potrivit pentru nunta ta

 Calitatea,  Stilul imaginii

Sa se asigure ca stilul fotografului corespunde cu ceea ce vor ei, sa se astepte ca momentele sa fie surprinse in totalitate si sa stie sa transpuna emotia in fotografie. Trebuie implicare din partea ambelor parti, nu putem creea emotie daca mirii nu participa la asta. Organizare, implicare si emotie din partea tuturor.  -ne- a declara, nu demult Alin in  Interviu cu Alin Fotograf DePusInRama.  Un fotograf bun ar trebui să poată oferi clienților o varietate de stiluri, să surprindă personalitatea miresei și mirelui și să prezinte fericirea și distracția zilei. Trebuiesa stiti clar ce stil doriți și asigurați-vă că fotograful poate oferi acest lucru în portofoliul său. Dacă sunteți atras de un anumit fotograf, asigurați-vă că ii cereți ce doriti. Fiți conștienți că fotografii au tehnici de editare diferite. Dacă o imagine este editată intens, atunci șansele sunt acestea vor fi o temă comună în portofoliul lor de fotografie și este de obicei o încercare de a încerca să acopere o calitate slabă.

Alegerea fotografului potrivit pentru nunta ta

Cinestyle.ro Alegerea fotografului potrivit pentru nunta ta

Personalitate fotografului

Trebuie sa-ti cunosti fotograful  inainte, iar asta se poate realiza doar intalnindu-te cu el inainte de eveniment, in ziua nuntii trebuie sa fii foarte empatic. Trebuie sa intelegi inainte de toate ce vor, ce le place. Sedinta Save the Date te ajuta sa iti cunosti fotograful dar si sa-ti dai seama daca munca lui corespunde cerintelor tale. –Interviu cu Alin Fotograf DePusInRama.

Ca mire și mireasa, pui multă încredere in fotograful tău de nuntă. Pentru a obține cele mai bune imagini dar și o relatare adevărată a celei mai importante zile din viața ta, este imperativ să te simți confortabil și relaxat în prezența fotografului. In primul rand trebuie sa-si cunoasca fotograful, iar fotograful nu il cunosti analizand fotografiile de pe Facebook ci intalnindu-te  si comunicand cu el.

Recomand o sedinta Save The Date inainte, te ajuta sa spargi gheata. Nu trebuie sa ajungi in ziua nuntii in fata unui necunoscut ci in fata unui prieten. Eu sunt prieten cu toti mirii la ale caror nunti am fotografiat, particip sufleteste, fizic si psihic la nuntile lor si ma implic pentru a le oferi, la final cele mai frumoase amintiri. – Interviu cu Dragoș Lăpădatu Fotograf. De obicei, puteți spune inca din primele 5 minute de la întâlnirea cu cineva, dacă simțiți un raport sau o legătură cu acea persoana.  Dacă vă simțiți inconfortabil în jurul fotografului dvs., indiferent de motiv, atunci acest lucru va deveni foarte evident în fotografiile dvs. de nuntă.

Alegerea fotografului potrivit pentru nunta ta

Cinestyle.ro Alegerea fotografului potrivit pentru nunta ta

De asemenea, gândește-te la oaspeții tăi. Dacă fotograful tău de nuntă este abordabil, prietenos și prietenos  oaspeții tăi vor fi în largul său permițând fotografului să se implice și să surprindă ziua, deoarece se desfășoară în mod natural, mai degrabă decât un cont forțat și pus.  Nu uitați, un zâmbet adevărat este imposibil de falsificat, așa că alegeți cu înțelepciune și asigurați-vă că vă întâlniți cu fotograful dvs. de câteva ori înainte de a confirma rezervarea.

 Raportul calitate pret

Alegerea fotografului potrivit pentru nunta ta

Depusinrama. Alegerea fotografului potrivit pentru nunta ta

Pretul poate fi adesea un factor decisiv pentru o mulțime de mirese și, deși este un element vital, nu ar trebui să stea la baza deciziei tale. Prețurile de înaltă calitate nu întotdeauna garantează cea mai înaltă calitate, dar, de asemenea, prețurile rezonabile nu întotdeauna reprezintă o calitate scăzută. Un fotograf ar trebui să fie deschis cu privire la structurile de stabilire a prețurilor și, la rândul său, ar trebui stie clar clar bugetul dvs. Niciunul dintre voi nu vrea să piardă timpul, astfel încât un dialog clar chiar de la început va rezolva acest lucru. Fotograful dvs. ar trebui să ofere o varietate de pachete care să se potrivească tuturor și ar trebui să fie întotdeauna flexibil în ceea ce privește prețurile și ce este inclus în fiecare pachet.  Amintiți-vă întotdeauna să întrebați despre orice accesorii ascunse. Unii fotografi percep o taxă suplimentară pentru editare, TVA, crearea de opere de artă pentru un album sau chiar cheltuieli pentru călătorii și mâncare. Ar trebui să vă asigurați întotdeauna că toate costurile sunt detaliate într-o ofertă înainte de a încheia orice acord contractual.

Experiență

Alegerea fotografului potrivit pentru nunta ta

Depusinrama. Alegerea fotografului potrivit pentru nunta ta

Organizare si punctualitate din partea fotografului dar si din partea mirilor, fiindca nu te poti astepta la un numar foarte mare de fotografii de calitate intr-un timp scurt. Ziua nuntii trebuie foarte bine programata inainte.- Interviu cu Dragoș Lăpădatu Fotograf

Experiența pe care o are un fotograf va juca un rol important în organizarea și structura zilei. Sunt sigur că mulți fotografi vor fi de acord cu faptul că au jucat deseori rolul de coordonator, fotograf, maestru de ceremonii și animator al copiilor.

Încercați întotdeauna să alegeți un fotograf de nuntă care a lucrat deja cu locatia dumneavoastra de nuntă. Aceasta nu este o necesitate, dar fotograful dvs. trebuie să arate dorința de a se întâlni în mod regulat la locul de desfășurare, de a explora cele mai bune colturi și oportunități pentru fotografii,

 Recomandări , Rewiew-uri

Alegerea fotografului potrivit pentru nunta ta

Depusinrama. Alegerea fotografului potrivit pentru nunta ta

 Seriozitatea consider că ar trebui să fie principala cerință. Dacă alegeți să lucrați cu un fotograf serios, restul vine de la sine și ține de partea de comunicare. – Interviu sincer cu Ionut Barbulescu Fotograf.

Multe dintre rezervările unui fotograf vin  prin recomandări de la clienții precedenți și prin cuvânt. Dacă prietenii și familia dvs. au fost mulțumiți de calitatea serviciului și de munca unui anumit fotograf, atunci șansele sunt sa fiti si voi multumiti.  Din nou, acesta nu ar trebui să fie motivul principal pentru alegerea ta, ci ar trebui să fie ultima piesă a puzzle-ului.

Vorbiți prietenilor despre experiențele lor cu fotograful lor de nuntă și încercați să folosiți sfaturi partea celor care și-au organizat propriile nunți. Un fotograf bun va putea întotdeauna să vă ofere o mărturie de la clienții anteriori la cerere sau chiar să vă ofere detalii de contact dacă doriți să aflați de la ei direct.

Daca tot vine vorba de recomandari, pe pagina StudioBlitz gasesti ultimele noutati in materie de videograf dar si de fotograf pentru nunta ta.

 

Despre autor

C. Alina

2 Comentarii

Leave a Comment