Alegerea datei nuntii este foarte importanta

Alegerea datei nuntii este foarte importanta

Alegerea datei nuntii este foarte importanta. Aceasta trebuie aleasa cu foarte mare grija si, in mod cert, trebuie tinut cont de anumite criterii, pentru ca totul sa fie exact asa cum ne-am dorit si sa puteam avea langa noi persoanele speciale  in aceasta zi minunata.

Odata ce ne-am hotarat asupra numarului aproximativ al invitatilor, atat din partea lui, cat si din parte ei, pasul urmator este sa discutam cu organizatorii si sa cautam data perfecta in care alegem sa aiba loc nunta.

In primul rand, dupa ce ne-am hotarat cu privire la locul unde se va desfasura petrecerea organizata cu ocazia nuntii, trebuie sa avem in vedere aspectele legate de disponibilitatea salonului sau localului pe care l-am ales si de disponibilitatea rudelor foarte apropiate, aici ma refer la parinti, frati, verisori foarte apopiati, in general persoane fara de care nunta nu s-ar putea desfasura intr-o atmosfera vesela si linistita. Deoarece unii dintre ei ar putea fi plecati in alte tari, din diferite motive, este important sa discutam cu ei acest aspect si sa ne hotaram, in functie si de disponbilitatea localului unde dorim sa aiba loc nunta, asupra unei perioade in care pot fi prezenti la eveniment.

In al doilea rand, un aspect foarte important cand vine vorba de alegerea perfecta in ceea ce priveste data nuntiieste reprezentat de saptamanile in care exista post. Este necesar sa ne informam foarte bine cu privire la acest aspect, avand in vedere faptul ca, in perioada verii, exista cateva posturi si trebuie sa avem grija sa nu suprapunem data nuntii cu acestea.

Inca de la inceputul organizarii nuntii, trebuie sa avem in vedere un alt aspect foarte important, si anume bugetul, pentru ca, in cazul in care nu stabilim de la inceput daca toata organizarea o vom suporta doar noi, mirele si mireasa, s-ar putea sa ne lasam dusi de val in ceea ce priveste cheltuiala si sa ne depasim bugetul pe care il avem. Asadar, este foarte important sa nu ne facem cheltuieli sigure din venituri probabile. Putem discuta de la inceput cu parintii si sa le cerem ajutorul financiar in cazul in care simtim de la inceput ca o nunta cu toate cheltuielile pe care le implica este peste puterea noastra, tinand cont de faptul ca in timpul sezonului nuntilor, preturile sunt, in mod evident, marite.

Alegerea datei nuntii este foarte importanta

Alegerea datei nuntii este foarte importanta

Tocmai din aceasta cauza, am putea sa ne gandim daca nu cumva o solutie la problema alegerii datei nuntii noastre perfecte ar fi sa o alegem in afara sezonului, atunci cand preturile sunt mai mici si putem avea chiar organizatorul pe care ni-l dorim, dat fiind faptul ca in extra-sezon activitatea nu este atat de solicitata. In cazul in care frigul nu ne deranjeaza si nu poate reprezenta un adevarat obstacol, putem lua in calcul si varianta aceasta.

Dat fiind faptul ca alegerea datei nuntii este foarte importanta, tema nuntii pe care o alegem cantareste si ea in luarea deciziei finale deoarece daca alegem ca nunta sa aiba loc in aer liber, va trebui sa tine cont de niste aspecte in plus, cum ar fi vremea si, din nou, bugetul nu va ramane acelasi.

In cazul in care stim din timp ceea ce vrem si bugetul este stabilit, sfaturile de mai sus va vor ajuta sa va alegeti data perfecta a nuntii, astfel incat totul sa iasa ca la carte.

Alegerea datei nuntii este foarte importanta

Alegerea datei nuntii este foarte importanta

Iar acum te invit pe pagina StudioBlitz pentru multe clipuri, care fac parte din inspirația ta și te vor fascina.

Despre autor

Stanciu Mihaela

1 Comentariu

Leave a Comment