Alcool la nunta? Da sau nu?

Religia nu va permite sa serviti alcool la nunta? Sau poate sunteti impotriva consumului de alcool si nu vreti sa incurajati acest obicei in timpul nuntii? Ori, poate, bugetul nu va permite sa faceti asta? Este sau nu este bine sa le oferiti invitatilor alcool la nunta?

Alcool la nunta? Da sau nu?

Sunt unii miri care decid sa nu ofere alcool la nunta. Si asta deoarece religia nu le permite sa faca lucrul acesta. Insa, daca unii invitati nu au nimic impotriva consumului de alcool, daca au o alta religie decat cea a mirilor, ce se intampla in acest caz? Aici decizia le apartine mirilor. Daca ei aleg sa nu serveasca bauturi alcoolice, insa stiu ca unii invitati ar putea face asta fara probleme, atunci ar putea avea la eveniment cateva sticle de bauturi alcoolice pentru doritori. Iar ceilalti invitati, care nu beau, dar si ei, pot alege sa bea altceva.

Alcool la nunta? Da sau nu?

Alcool la nunta? Da sau nu?

Sau poate pur si simplu mirii sunt impotriva consumului de alcool. Si considera ca renunta la principiile lor daca aleg sa serveasca la nunta altceva in afara de suc si apa minerale. In astfel de cazuri, de asemenea, mirii sunt cei care trebuie sa ia decizia finala. Daca nu pot trece peste lucrurile in care cred, atunci invitatii trebuie sa inteleaga. In fond, fiecare persoana are propriile principii, peste care nu ar trebui sa treaca doar pentru a le face altora pe plac. Sau, daca decid, totusi, sa aiba alcool la nunta, mirii nu sunt obligati sa consume. Insa pentru ca invitatii sa se simta bine, ar putea sa aiba, totusi, cateva bauturi alcoolice pentru ei.

CITESTE SI: Cat alcool poti servi la nunta
CITESTE SI: Mireasa sau mirele consuma prea mult alcool la nunta

Alcool la nunta? Da sau nu?

Alcool la nunta? Da sau nu?

De asemenea, bugetul poate fi de vina pentru decizia mirilor de a nu servi alcool in timpul marelui eveniment. Poate nu au un buget foarte mare pentru nunta si in astfel de cazuri treuie sa limiteze pe cat posibil chltuielile. Chiar daca, poate, si-ar dori mai mult decat isi permit, trebuie sa accepte realitatea. In fond, oamenii se pot distra la nunta si fara alcool. Sau cel putin asa ar fi firesc. In cazul in care bugetul pentru nunta este redus, atunci mirii ar putea cere ajutorul parintilor. Un imprumut i-ar putea ajuta. Sau poate chiar se vor oferi parintii sa suporte anumite cheltuieli, daca isi permit. Sunt unele cupluri care refuza sa primeasca ajutor financiar din partea parintilor. Vor sa faca totul singuri. Este un lucru de admirat, desigur. Dar daca isi doresc ca nunta lor sa fie intr-un anumit fel, atunci pot renunta la orgoliu si pot accepta ajutorul. Si vor restitui banii dupa nunta. In felul acesta totul va fi asa cum viseaza cuplul.

Alcoolul se serveste la majoritatea nuntilor. Este adevart ca unii invitati intrec masura si pot crea unele situatii neplacute pentru miri si pentru ceilalti invitati. Insa atata vreme cat nu sunt depasite limitele, nu trebuie sa fie nicio problema, iar toata lumea va pleca acasa cu amintiri frumoase de la eveniment.

Si acum, la fnal, dupa ce am aflat cateva informatii despre alcoolul servit la nunta, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta realizate de un videograf profesionist. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

3 Comentarii

Leave a Comment