Ajutor! Nu stiu sa dansez

Sa recunoastem, unii dintre noi parca ne-am nascut cu doua picioare stangi, deci cand vine vorba despre dans, preferam sa stam linistiti la locurile noastre, de teama ca ne-am putea face de ras. Fie ca suntem intr-un club, la o petrecere, la un botez sau la o nunta, respingem imediat ideea de a merge pe ringul de dans. Ce fac daca nu stiu sa dansez?

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Nu stiu sa dansez. Ce sa fac la nunta?

Da, poate nu dansezi ca un profesionist. Poate nu dansezi nici ca un amator. Poate simti ca ai doua picioare stangi, te simti stanjenit/a si ti-e atat de teama ca ai putea starni rasul celor din jur, incat la nunta preferi sa stai la masa, pe scaun, si nici nu se pune problema de a sta macar cateva secunde pe ringul de dans.

Nu stiu sa dansez

Eu iti spun ca nu e cazul sa ratezi distractia pentru ca nu te pricepi prea bine la dans. Unii parca au miscarile alea misto in sange, altii nu. Si ce daca?

Am fost recent la o nunta si am observat oamenii de pe ringul de dans. Da, unii pareau ca se descurca mai bine decat altii. Dar cu totii se distrau, nimeni nu radea de nimeni. Toti se lasau purtati de muzica, fiecare in ritumul si in stilul sau. De la mic la mare, indiferent de varsta, dansau si se simteau bine, se bucurau de moment, de muzica, de partenerul de dans sau chiar daca nu aveau unul, asta nu ii impiedica sa se distreze.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Nu stiu sa dansez

Nu stiu sa dansez

Cred ca seccretul este simplu: sa te simti bine. Sa mergi pe ringul de dans cu incredere, sa nu te gandesti la cei din jurul tau, sa nu te compari cu cei care danseaza mai bine decat tine. Nu te pricepi la dans? Nu-i nimic, cu siguranta te pricepi la alte lucruri. La nunta nu danseaza numai cei mai buni dansatori, danseaza oricine. La nunta mergem sa ne bucuram, sa dansam, sa ne distram, sa iesim din rutina pentru cateva ore. Nu cred ca cineva se va opri in fata ta si iti va rade in fata. Nu cred ca cineva va observa ca nu ai cele mai reusite miscari de dans. Adevarul este ca si ei, ca si tine, vor sa se distreze, sa se bucure de eveniment, de moment, sa se lase purtati de acordurile melodiei pe care o asculta.

Deci, oameni buni, nu cred ca este cazul sa va faceti prea multe griji in privinta modului in care dansati. Daca simtiti ca vreti sa mergeti pe ringul de dans, faceti asta fara retineri. Atitudinea voastra va conta mai mult decat miscarile de dans. Daca sunteti hotarati, stapani pe voi insiva, daca nu lasati teama de a gresi sa puna stapanire pe voi, atunci totul va fi bine. Mergeti la nunta ca sa va distrati, dupa cum spuneam, sa va simtiti bine, asa ca nu va refuzati nicio bucurie. Nu uitati ca nimeni nu este perfect, dar puteti avea parte de momente perfecte pe ringul de dans.

Foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment