Ai fost invitat la nunta? NU face niciodata aceste lucruri!

Daca ai fost invitat la nunta si ai confirmat prezenta la eveniment, atunci cu siguranta trebuie sa te gandesti la multe lucruri inainte de a participa la ceremonie si la petrecerea de dupa. Trebuie sa alegi vestimentatia cu grija, te gandesti la cadoul pe care il vei face mirilor. Insa, nu multe persoane se gandesc si la ceea ce nu trebuie sa faca in timpul evenimentului. Ok, ajungi acolo, ii feliciti pe miri, dansezi, te bucuri de eveniment. Insa sunt si anumite lucruri pe care nu ar trebui sa le faci sub nicio forma. Tu stii care sunt acestea?

Ai fost invitat la nunta? NU face niciodata aceste lucruri!

Pentru ca nunta este un eveniment extrem de important pentru miri, vor sa imortalizeze fiecare moment important din timpul acesteia. Motiv pentru care au solicitat serviciile unor fotografi si cameramani. Vor sa pastreze amintirile din ziua in care au devenit sot si sotie.

Ai fost invitat la nunta? NU face niciodata aceste lucruri!

GETTY

Si este de inteles. Asa ca, sub nicio forma, nu face ceva care sa le ruineze acele amintiri. Spre exemplu, in timpul dansului mirilor, cand fotografii si cameramanii se concentrezaza asupra mirelui si miresei, nu intra in cadrele lor. Da, este adevarat ca vrei sa vezi si tu dansul, insa stai departe de profesionistii care trebuie sa imortalizeze acele momente. Nu numai mirele si mireasa se vor infuria daca le vei strica momentul si vei aparea tu in primul plan al filmarii si al fotografiilor, dar fii sigur ca si fotografii si cameramaniivor fi deranjati. Si nu cred ca vrei sa pleci acasa cu frigiderul plin de vorbe de duh din partea acestora. Desigur, poate acele vorbe nu vor fi verbalizate. Dar daca la un moment dat te impiedici sau iti musti limba, sa nu te intrebi de ce se intampla asta.

CITESTE SI: Cand este bine sa pleci de la nunta?

CITESTE SI: Ce sa nu le spui mirilor in ziua nuntii

Ai fost invitat la nunta NU face niciodata aceste lucruri!

Southern Living

Stiu ca vrei sa faci si tu cateva poze cu mirii, eventual sa si intregistrezi cu telefonul unele momente, insa ai grija ce momente alegi pentru a face asta. Lasa totul in seama profesionistilor si nu te baga peste ei. Nu te pune in fata lor pentru a surprinde tu cele mai minunate cadre de la nunta. Nu este in regula sa faci asta. Este ca si cum le-ai da mirilor o palma peste obraz, ca si cand le-ai arata fotografilor si cameramanilor ca nu ii apreciezei, ca pentru tine munca lor nu are nicio valoare. Si cum nici tie nu ti-ar placea ca cineva sa te opreasca sa duci la bun sfarsit sarcinile legate de serviciu, nici lor nu le place sa faci asta.

Ai miscari de dans pe care vrei ca toata lumea sa le vada la nunta? Foarte bine, nu le tine numai pentru tine. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa apari mereu in fata camerelor de filmat. Vrei sa fii vedeta la nunta? Nu este momentul ideal pentru a te da in spectacol. Nu uita ca tu esti un personaj secundar acolo, asa ca nu forta lucrurile. Nu transforma totul intr-un eveniment despre tine, pentru ca nu este cazul.

Iar acum, la final, dupa ce ai aflat ce nu trebuie sa faci sub nicio forma la nunta, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

2 Comentarii

Leave a Comment