Ai baut prea mult alcool la nunta? Ce faci in ziua urmatoare?

Bineinteles ca la nunta se va servi alcool. Sunt putine cupluri care aleg sa nu le ofere bauturi alcoolice invitatilor. Si astfel, unii invitati mai entuziasmati de ceea ce se intampla, intrec masura si consuma mai multe pahare de sampanie. Evident ca in ziua urmatoare regreta alegerea facuta si si-ar fi dorit sa se imbete numai din iubire, si nu din cauza alcoolului. Te intrebi ce sa faci daca ai baut prea mult alcool la nunta? Afla raspunsul din randurile de mai jos.

teilor.ro

Ai baut prea mult alcool la nunta? Ce faci in ziua urmatoare?

Nu iti interzice nimeni sa consumi alcool la nunta la care esti invitat. Insa este ideal ca totul sa fie cu masura. Altfel risti sa te pui in fata unor momente stanjenitoare. Sau chiar pe miri sa ii faci sa se simta jigniti de comportamentul tau.

Ai baut prea mult alcool la nunta? Ce faci in ziua urmatoare?

Lily’s Bridal

Daca ai baut suficient alcool incat ai dansat mai mult decat credeai ca o poti face sau ai cantat un pic mai tare decat ar fi fost cazul, nu este nicio problema. Te-ai distrat si asta este tot ce conteaza. In plus, a doua zi nu exista riscul sa afli ca ai facut ceva ce nu ar fi trebuit, ori ca toti invitatii vorbesc despre comportamentul tau din timpul evenimentului.

Lucrurile sunt un pic mai complicate daca a fost nevoie de interventia cavalerilor de onoare pentru ca tu sa ajungi la taxi, daca ai spus sau ai facut lucruri pe care ai vrea sa le stergi cu buretele, daca i-ai jignit pe miri si daca le-ai umbrit un pic fericirea cu al tau comportament. In acest caz, este important sa iti ceri scuze. Asa ca fie le vei prezenta scuzele fata in fata, fie le vei trimite o mica atentie si o scrisoare prin care sa le spui cat de mult regreti cele intamplate. Daca stii ca ai intrecut masura, atunci ar fi bine sa le ceri scuze si parintilor mirilor, dar si persoanelor pe care poate le-ai ofensat intr-un fel sau altul.

teilor.ro

CITESTE SI: Alcool la nunta? Da sau nu?
CITESTE SI: Mireasa sau mirele consuma prea mult alcool la nunta

Ai baut prea mult alcool la nunta? Ce faci in ziua urmatoare?

Philip James Photography

Este posibil ca entuziasmul sa te impinga sa bei mai mult alcool decat stii ca este recomandat. Si poate nici nu realizezi cand incepe sa puna stapanire pe tine. Nimeni nu isi doreste ca in ziua urmatoare sa afle de la altii (daca ei nu isi amintesc) sau sa isi amintesca lucrruile spuse sau facute in ziua in care a avut loc nunta. Insa, din moment ce iei decizia de a consuma alcool, atunci trebuie sa iti asumi si riscurile si consecintele.

Daca totusi situatia nu a fost atat de rea incat sa nu se poata rezolva cerandu-ti scuze, relaxeaza-te! Inseamna ca nu a fost nimic grav si probabil ceilalti invitati vor uita in curand cele intamplate. Insa, aminteste-ti aceasta experienta data viitoare cand vei fi intr-o situatie similara si incearca sa nu mai consumi atat de mult alcool. Pentru ca stii ce se intampla dupa aceea.

Iar acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment