Accesorii pentru petrecerea burlăciţelor

Fetelor le place sa se distreze! Cum sa le multumesti celor mai bune prietene ale tale, pentru ca te ajuta pentru ziua nuntii tale, decat cu mega petrecere a burlacitelor cu multe jocuri şi cadouri ? O astfel de petrecere este incompleta fara accesorii  si piese de vestimentatie la fel, datorita carora toata lumea va sti ca sunteti un singur grup. Tricourile pe care sunt imprimate cuvintele “Mireasa” si “Domnisoara de onoare” sunt dragute si distractive, dar incep deja sa devina clasice. Poti fi originala si sa alegi alte tipuri de accesorii. Daca cele mai bune prietene ale tale sunt langa tine la nunta ta, acest eveniment atat de special, le poti oferi cadouri ce pot fi folosite si dupa petrecerea burlacitelor si pe care acestea le pot lua cu ele acasa. Iată câteva dintre cele mai drăguţe accesorii pentru petrecerea burlăciţelor.

Accesorii pentru petrecerea burlăciţelor

accesorii pentru petrecerea burlăciţelor

  1. Costume de baie identice

Daca petrecerea burlacitelor se tine intr-o zona tropicala, sau macar undeva, pe plaja, un costum de plajapoate fi un cadou dragut si, mai ales, practic. Nu gresesti daca alegerea ta este un  costum de baie dintr-o singura piesa, deoarece aceste se potiveste la toate tipurile de corp.

accesorii pentru petrecerea burlăciţelor

  1. Kit de manichiură

Petrecerea burlacitelor nu va tine o singura noapte, mai mult ca sigur ca te vei distra impreuna cu cele mai bune prietene ale tale cel putin pe timp de un weekend. Un kit pentru manichiura poate fi un cadau foarte practic, un cadou cu ajutorul caruia participantele la petrecerea burlacitelor isi vor putea corecta repede imperfectiuni aparute la unghiile lor.

accesorii pentru petrecerea burlăciţelor

  1. Oglinzi personalizate

O oglinda poate fi un frumos cadou pentru petrecerea burlacitelor. Oglinzile sunt preferate atunci cand vine vorba despre cadourile oferite la petrecerea burlacitelor. Dupa ce alegi culoarea ramei oglinzii si modelul acesteia, graveaza pe rame numele participantelor la petrecerea burlacitelor, sau doar initialele numelor lor. Astfel acestea mereu vor putea purta in poseta lor o oglinda mica, deosebit de utila, care va fi si o amintire de la prietena lor casatorita.

accesorii pentru petrecerea burlăciţelor

  1. Trăistuţe personalizate

Gentile mari mereu au fost la moda si nu cred ca se vor demoda vreodata. Inscriptioneaza pe aceste genti cuvintele “Mireasa” si “Domnisoara de onoare” sau initialele numelor prietenelor tale, iar acestea vor putea avea mereu o geanta incapatoare, utila si daca merg la sala, si daca merg la serviciu sau in parc la plimbare, o geanta incapatoare care le va aminti de petrecerea burlacitelor.

accesorii pentru petrecerea burlăciţelor

  1. Bijuterii personalizate

Oare exista o singura fata care sa nu adore cerceii, bratarile sau medalioanele? Nu cred. Cu atat mai mult acestea vor fi adorate daca sunt personalizate. Ia ceva dragut si simplu, ceva care sa fie pe gustul tuturor invitatelor tale. Un medalion, de exemplu, pe care sa fie gravata initiala fiecareia, nu poate da gres.

accesorii pentru petrecerea burlăciţelor

  1. Dulciuri creative

Inlocuieste sticlele de sampanie cu ceva dulce. E greu de crezut ca exista fete care sa nu se bucure de dulciuri. De ce sa nu combini insa sticlele de sampanie cu dulciuri intr-un mod creativ? Există ursuleţi gumaţi albi şi rose cu vin şi cu şampanie. Sunt deosebit de gustoşi, si sunt asezati in sticle micute ce au forma sticlelor de sampanie.

Iată câteva sfaturi pentru petrecerea burlăcițelor, precum și petrecerea potrivită pentru tine în funcție de zodie.

Despre autor

Continut CP

3 Comentarii

Leave a Comment