Accesorii detasabile pentru rochia de mireasa. Fusta, trena si capa

Ne dorim de la rochia de mireasa atat de mult, incat uneori nu poate fi sufienta o sigura rochie pentru ziua cea mare. O vrem spectaculoasa dar comoda, sexi dar in acelasi timp decenta, foarte voluminoasa, dar in acelasi timp sa ne puna in valoare silueta. Greu ca o singura rochie sa raspunda unor cerinte atat de contrastante, poate tocmai de aceea, tot mai multe mirese opteaza pentru 2 rochii de mireasa, una formala pentru ceremonia religioasa si pentru sedinta foto si alta pentru petrecere, lejera sau foarte sexy in functie de gusturile fiecareia. Anul acesta am asistat prin intermediul social media la nunti la care aproape toate vedetele au optat pentru doua sau 3 rochii de mireasa. Este de asteptat ca acest fenomen sa se extinda, dar uneori bugetul nu ne permite sa avem doua rochii de mireasa, nici din punctr de vedere logistic, nu este foarte comod sa te schimbi de rochie in timpul nuntii. Iata asadar, mai jos, o lista cu accesorii detasabile pentru rochia de mireasa sau cum sa ai o rochie de mireasa 2 in 1.

teilor.ro

Trena detasabila. Accesorii detasabile pentru rochia de mireasa

DHGate.com Trena detasabila. Accesorii detasabile pentru rochia de mireasa

Fusta detasabila. Accesorii detasabile pentru rochia de mireasa

Fusta detasabila. Accesorii detasabile pentru rochia de mireasa

DHGate.com  Fusta detasabila. Accesorii detasabile pentru rochia de mireasa

Rochia de mireasa cu fusta detasabila este preferata mea, de departe. De ce? Fiindca poti avea o rochie de mireasa imperiala, sau o rochie de mireasa tip printesa la cununia religioasa, ca apoi, printr-un simplu gest sa ramai intr-o rochie de mireasa scurta, sexy si confortabila in acelasi timp.  Cum se pot realiza toate acestea? Simplu, rochia este realizata din mai multe straturi de tull, iar o parte din aceste straturi se detaseaza simplu, ramanand pe dedesupt cu adevarata rochie de mireasa. Pe acelasi principiu poti transforma o rochie ampla de mireasa intr-una tip sirena, care sa-ti avantajeze silueta sau in una tip A.  Iti doresti doua rochii ample dar diferite? Si aici fusta detasabila poate fi cea mai buna solutie, poti purta la biserica o rochie ampla, cu fusta din tulle brodata sau accesorizata cu perle ori cristale, apoi acest strat se poate detasa iar tu ramai intr-o rochie total diferita din tulle simplu sau straturi de matase diafana.

Fusta detasabila. Accesorii detasabile pentru rochia de mireasa

DHGate.com  Fusta detasabila. Accesorii detasabile pentru rochia de mireasa

Trena detasaila. Accesorii detasabile pentru rochia de mireasa

Trena de mireasa detasabila nu este un concept nou, ea este purtata cu succes demultt la rochiile de mireasa tip sirena. Trena poate fi grea, te poate pune in  dificultate la dansul mirilor, dar acestea sunt dezavantajele. Cand vine vorba de avantaje,este spectaculoasa, da un aer dramatic, este foarte fotogenica si iti  poate asigura o apaitie wow. Asa ca nu ai niciun motiv sa renunti la trena din motive de comoditate, poti opta pentru o trena detasabila. Cele mai des intalnite sunt cele tip panel. Trena tip panel se prinde de talie si de cele mai multe ori se achizitioneaza separat.

Trena detasabila. Accesorii detasabile pentru rochia de mireasa

DHGate.com  Trena detasabila. Accesorii detasabile pentru rochia de mireasa

Capa detasabila. Accesorii detasabile pentru rochia de mireasa

Capa detasabila. Accesorii detasabile pentru rochia de mireasa

Anomalie.com Capa detasabila. Accesorii detasabile pentru rochia de mireasa

Acest tip de accesoriu este perfect pentru nuntile care au loc in sezonul toamna iarna, dar pot fi purtate in orice perioada a anului. I se mai spune si trena tip watteau. Capa detasabila ofera intregii tinute un aer angelic, este un accesoriu plin de romanism care aduce in acelasi timp si un aer vin tage tinutei, dar este si foarte practica pentru a fi purata intr-o zi racoroasa.

teilor.ro

Sa adaugam ca exista si rochia 5 in 1, aceasta fost lansata pe piata din Romania de catre casa de moda Marite si este de-a dreptul spectaculoasa.

In incheiere, te invitam pe pagina StudioBlitz,fiindca rochia de mireasa perfecta trebuie pusa in evidenta prin fotografii originale.

Despre autor

C. Alina

6 Comentarii

Leave a Comment