9 intrebari pe care sa ti le pui inainte de a invita pe cineva la nunta

Te gandesti, poate, ca nu este chiar atat de complicat sa faci lista cu invitati pentru nunta. Insa, cand vei incepe sa iei decizii in privinta oamenilor care vor veni la nunta, vei vedea ca nu este chiar atat de usor pe cat pare. Poate sunt prea multi, sau prea putini, ori parca nu vrei sa ii inviti… Iata care sunt cele 9 intrebari pe care sa ti le pui inainte de a invita pe cineva la nunta.

teilor.ro

9 intrebari pe care sa ti le pui inainte de a invita pe cineva la nunta

1. Cat de bine cunoasteti voi acea persoana? Daca este vorba despre o persoana pe care o vedeti o data pe an sau chiar mai rar, despre care nu stiti mare lucru si abia schimbati doua vorbe, atunci nu este obligatoriu sa primeasca invitatie la nunta voastra.

9 intrebari pe care sa ti le pui inainte de a invita pe cineva la nunta

Healam Healam

2. Cum te-ai simti daca persoana respectiva nu ar veni la nunta? Daca nu te-ar deranja faptul ca nu este alaturi de tine in ziua aceea, inseamna ca ai gasit deja raspunsul pentru intrebarea daca sa chemi sau nu acea persoana la merele eveniment.

3. Va cheltui prea mult persoana respectiva pentru a veni la nunta voastra? Isi poate permite sa vina? Daca stii sigur ca nu, insa stii si ca i-ar placea sa primeasca invitatie pentru ca, stii tu, gestul conteaza, atunci de ce sa nu faci asta? Insa nu miza pe faptul ca cineva nu poate veni la nunta si astfel sa trimiti invitatii numai ca sa aprecieze gestul. Nu se stie niciodata!

teilor.ro

4. Daca va veni si persoana aceea la nunta, vor fi suficiente locuri in local? Sau va fi totul chiar la limita? Ce se va intampla? Oare sunt si alte situatii de genul asta, cu alti invitati? Poate va trebui sa gasesti un alt local, ori pur si simplu sa nu mai trimiti toate invitatiile acelea?

5. Va da nastere unor situatii neplacute la nunta? Daca stii ca acea persoana are obiceiul de a face asta, atunci mai bine te gandesti de doua ori ianinte de a-i tirmite invitatia.

6. Stie acea persoana pe cineva din randul invitatilor? Daca stii sigur ca nu cunoaste pe nimeni si ca probabil nu se va simti prea bine stand cateva ore in compania unor oameni necunoscuti, atunci poate te-ai gandi mai bine inainte de a-i oferi invitatia. Sau ii poti expune situatia, iar aceasta va decide daca va veni sau nu.

9 intrebari pe care sa ti le pui inainte de a invita pe cineva la nunta

Discovery Service

7. Este persoana respectiva intr-o relatie serioasa? Daca da, atunci gandeste-te ca vor veni impeuna la nunta. Deci, un invitat in plus!

teilor.ro

8. Daca vei invita o anumita persoana, poate trbeuie sa renunti la alta, avand in vedere ca nu se inteleg bine sau ca locurile sunt limitate etc. Deci, ce este de facut?

9. Crezi ca se va supara persoana aceea daca nu va primi invitatie la nunta ta? Daca stii sigur ca nu se va intampla asta, ca nu sunteti atat de apropiati incat sa isi doreasca foarte mult sa vina la nunta, atunci nu ii trimite invitatia.

Si acum, la final, dupa ce ai aflat care sunt cele 9 intrebari pe care sa ti le pui inainte de a invita pe cineva la nunta, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta realizate de un videograf profesionist. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment