8 surprize pentru mire in ziua nuntii

Am pregatit pentru viitoarele mirese o lista cu 8 surprize pentru mire in ziua nuntii. Cand va veni ziua cea mare, ele isi pot surprinde placut viitorii soti si vor petrece momente frumoase impreuna. Evident ca astfel isi vor face si amintiri deosebite in ziua in care va avea loc evenimentul pe care l-au planuit atata vreme.

8 surprize pentru mire in ziua nuntii

1. Poze boudoir. Vorbeste cu fotograful si stabiliti sa faceti si o sedinta foto de acest fel. Tu si viitorul tau sot va veti bucura de acea sedinta foto, veti face poze grozave si le veti include in albumul de nunta. Vor fi ceva aparte, un moment al vostru. Merita sa incercati!

2. Luati micul dejun impeuna. Chiar daca emotiile va vor lua pofta de mancare, trebuie sa mancati ceva inainte de a incepe marele evenoment. Va fi o zi frumoasa, dar si lunga si solicitanta si veti avea nevoie de multa energie. Micul dejun in doi va va ajuta sa treceti mai usor peste emotii si va fi de asemenea un moment al vostru, intim, in care sa va bucurati impreuna de ceea ce urmeaza sa se intample. In curand veti deveni sot si sotie.

3. Trimite-i o scrisoare de dragoste! Cuvintele tale il vor ajuta mult, ii vor dovedi cat de mult il iubesti (evident ca stie asta deja) si cat de norocosi sunteti ca va aveti unul pe celalalt. Spune-i ce simti pentru el, scrie-i ceea ce iti dicteaza inima si vei vedea cat de mult va aprecia gestul.

surprize pentru mire in ziua nuntii

Photography Life

4. Canta-i! Daca te ajuta vocea, daca reusesti sa treci peste emotii, atunci ai putea sa ii faci o surpriza la petrecere, sa iei microfonul si sa canti o melodie special pentru el. Sigur se va emotiona, va fi extrem de bucuros si isi va aminti toata viata acel moemnt unic.

5. Ofera-i un cadou personalizat! Poate fi ceva amuzant ori ceva care sa ii arate cat de mult inseamna pentru tine. Desi, desigur, faptul ca te vei casatori cu el este cea mai buna dovada in acest sens. 🙂

6. Ajuta o persoana draga lui sa vina la nunta. Poate are un prieten sau o ruda care dintr-un motiv sau altul a anuntat ca nu va ajunge la evenimentul vostru. Daca ai ce sa faci in aceasta privinta si poti ajuta persoana respectiva sa isi faca prezenta totusi la marele eveniment, atunci cu siguranta ii vei face o surrpiza tare frumoasa.

7. Creeaza un video special epntru el. Tu, cei dragi voua, ati putea sa ii faceti o surpriza frumoasa, sa ii transmiteti un mesaj video prin care sa ii spuneti ceea ce simtiti, cat de mult inseamna pentru voi. Ii poti trimite acea filmare in dimineata nuntii. Ii va da putere sa treaca peste emotiile ce pot deveni coplesitoare uneori.

8. Pregateste un moment special in timpul nuntii. La petrecere sau inainte, ori spre final, ai putea pune la cale un moment deosebit prin care sa il surprinzi. Poate cateva artificii ori orice altceva. Nu are cum sa nu fie surprins si emotionat.

Si acum, la final, dupa ce ai aflat care sunt cele 8 surprize pentru mire in ziua nuntii, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment