8 sfaturi pentru cuplurile care se casatoresc in 2019

Am pregatit in acest articol o lista cu 8 sfaturi pentru cuplurile care se casatoresc in 2019. Pentru ca evenimentul sa fie unul lipsit de griji, de stres si de intamplari neplacute, viitorii miri ar putea tine cont de cele de mai jos. Asadar, sa vedem despre ce este vorba.

8 sfaturi pentru cuplurile care se casatoresc in 2019

1. Nu uitati ca inainte de toate, este nunta voastra. Asa ca nu trebuie sa va fie teama sa spuneti ceea ce va doriti, cum v-ar placea sa arate nunta voastra. Parintii sau oamenii dragi care incearca sa intervina si sa aduca evenimentului ceva in plus, ar trebui sa se consulte cu voi si sa inteleaga daca este ceva ce nu este pe placul vostru, al mirilor.

2. Nu priviti organizarea nuntii ca pe o povara. Incepeti sa organizati totul cu ceva vreme inainte, astfel incat sa nu va simtiti presati de timp. Bucurati-va de fiecare moment, deoarece face parte din ascensiunea relatiei voastre si fiecare clipa va duce mai aproape de marele eveniment.

3. Tinuta pe care o veti purta trebuie sa va placa in primul rand voua. Poate va doriti ceva ce nu este in trend. Nu este absolut nicio problema. Cum spuneam mai sus, este nunta voastra, deci alegerile va apartin. Important este sa fiti fericiti in ziua cea mare.

4. Nu trebuie sa aveti emotii. Va fi unul dintre cele mai speciale evenimente din viata voastra, insa este si modul prin care va celebrati relatia, iubirea. Asa ca, incercati sa lasati emotiile la o parte. Sau, daca va fi greu sa faceti asta, cel putin incercati sa le controlati. Altfel, riscati sa comiteti mici greseli care va pot face sa credeti ca nunta este ruinata.

sfaturi pentru cuplurile care se casatoresc

The Independent

5. Daca aveti nevoie de ajutor, nu ezitati sa il cereti. Sa organizezi nunta nu este tocmai usor. Asa ca veti avea nevoie si de ajutor din partea celor dragi. Cu siguranta nu va fi cineva care sa refuze sa va fie alaturi atunci cand veti avea nevoie.

6. Nu uitati de voi. Fiind prinsi in vartejul organizarii nuntii, este posibil sa va neglijati pe voi, ca si cuplu. Insa, in perioada de dinaintea nuntii este importanta sa fiti unul langa altul. Veti trece mult mai usor peste emotiile, temerile, frustrarile legate de organizarea nuntii.

7. Nu va neglijati nici prietenii. Da, asa este, sunteti extrem de ocupati cu locul de munca. In plus, mai aveti si o nunta de organizat. Dar trebuie sa luati si o pauza din cand in cand. Iesiti si cu prietenii, sau invitati-i la voi! Deconectandu-va pentru scurt timp chiar de la activitatile de zi cu zi, veti vedea ca va fi mult mai usor sa le reluati si chiar veti avea forte proaspete si chiar idei noi.

8. Ganditi-va la viata voastra impreuna. Poate aveti senzatia ca nu se mai termina pregatirile pentru eveniment si nu va mai puteti imagina cum va fi viata voastra dupa nunta. Aveti senzatia ca totul va fi mereu la fel. Job si organizarea nuntii. Dar imediat va veni evenimentul vostru si, evident, veti fi sot si sotie. Cum va imaginati viata dupa nunta?

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment