8 probleme pentru care miresele trebuie sa se pregateasca in ziua nuntii

Bineinteles ca nicio mireasa nu isi doreste altceva decat o nunta perfecta, lipsita de probleme. Cu toate acestea, ele trebuie sa fie realiste si sa accepte ideea ca este posibil ca unele lucruri sa nu se desfasoare conform planului. Insa asta nu insemana ca evenimentul nu va fi unul frumos. De aceea este bine ca mirii sa se pregateasca dinainte pentru unele situatii neplacute pentru a sti cum sa reactioneze si sa actioneze imediat asa incat invitatii nici sa nu sesizeze ca ceva nu este in regula. Iata care sunt cele 8 probleme pentru care miresele trebuie sa se pregateasca in ziua nuntii.

8 probleme pentru care miresele trebuie sa se pregateasca in ziua nuntii

1. Vremea rea. Nu poti controla vremea, insa poti controla deciziile pe care le iei in fucntie de vreme. Daca se intampla ca Mama Natura sa nu tina cu voi, atunci trebuie sa aveti un plan B. In special daca nunta va avea loc in aer liber. Cateva corturi ar putea fi pregtite si utilizate la nevoie.

2. Mijloace de transport pe care nu va puteti baza. Poate ati stabilit deja cum veti ajunge dintr-un loc in altul in ziua nutnii, ati facut toate aranjamentele necesare, insa dintr-un motiv sau altul, nu va mai puteti baza pe mijloacele de transport pe care le credeati asigurate pentru nunta. Nu va faceti griji! Exista solutii. Taxiurile, prietenii cu masini sunt cateva dintre ele.

3. O pata pe rochia de mireasa. Poate parea un dezastru insa nu e nici grav. Incearca sa eviti bauturile colorate sau sa le consumi cu foarte multa atentie. De asemenea, incearca sa te documentezi cu privire la modul in care pot fi indepartate unele pete de pe materialul din care este facuta rochia. Iar daca se intampla sa nu poti face nimic in privinta unei pete pe rochie, asta este, viata merge inainte, nu este un dezastru. Petrecerea poate continua si cu o mica pata pe rochie. Important este sa va distrati, sa va bucurati de eveniment si de ceea ce inseamna pentru voi.

probleme pentru care miresele trebuie sa se pregateasca in ziua nuntii

Jana Contreras Photography

4. Invitati care apar in fata aparatului foto sau a camerei video. Pozele pot fi distruse, cadrul perfect la fel si aceeasi poveste este valabila si in cazul filmarii. Asa ca vorbiti diniante cu fotograful si cameramanul pentru a sti cum sa procedarti in astfel de situatii.

5. Invitati care consuma prea mult alcool. Acolo unde este mult alcool si gratis, te poti astepta ca cel putin o persoana sa aiba un comportament neplacut din cauza consumului excesiv. Asigura-te ca cei ce prezinta riscuri in acest sens stiu ca nu ar fi ok sa depaseasca cantitatea recomandata. De asemenea, incercati sa rugati pe cinava ca din cand in cand in timpul nuntii sa fie cu ochii in patru pentru a observa eventualele probleme legate de consumul de alcool in exces.

6. Miri uita certificatul de casatorie. Fara acesta nu se poate oficia ceremonia religioasa, asa ca aveti mare grija in aceasta privinta!

7. Darul de nunta furat. Poate parea incredibil, insa se poate intampla asta, in special cand vine vorba despre bani. Asa ca fiti cu ochii in patru!

8. Persoane care isi fac aparitia la nunta desi nu au fost invitate. De asemena este bine sa existe o persoana desemnata care poate lua imediat masuri in aceasta privinta.

Si acum, dupa ce am aflat care sunt cele 8 probleme pentru care miresele trebuie sa se pregateasca in ziua nuntii, te invit sa accesezi si pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta realizate de un videograf profesionist.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment