8 lucruri pe care le poti face cu rochia de mireasa dupa nunta

Dupa mai multe luni in care ai facut economii, ai cautat rochia perfecta, a venit si momentul sa imbraci rochia de mireasa. Insa, ziua nuntii se termina si te intrebi ce poti face dupa aceea cu rochia pe care visai inca din copilarie ca o vei imbraca. Afla din randurile de mai jos care sunt cele 8 lucruri pe care le poti face cu rochia de mireasa dupa nunta.

8 lucruri pe care le poti face cu rochia de mireasa dupa nunta

1. Doneaz-o! Sunt atat de multe femei care viseaza sa poarte o rochie de mireasa deosebita la nunta, insa poate nu isi permit sa o achizitioneze. Asa ca de ce sa nu faci feiricita o viitoare mireasa? Stii cat de minunat te-ai simtit tu in ziua in care te-ai casatorit.

2. O poti transforma intr-o opera de arta. Doar lasa-ti imaginatia sa iti vina in ajutor. Nu ai cum sa dai gres. Si in felul acesta vei avea mereu amintirea uneia dintre cele mai frumoase si mai speciale zile din viata ta.

8 lucruri pe care le poti face cu rochia de mireasa dupa nunta

Odylyne the Ceremony

3. Poti face o tinuta deosebita pentru cei mici. Poate vei avea o fetita, iar in ziua in care va fi botezata, o poti imbraca intr-o rochita facuta din rochia ta de mireasa. Sau poate ii vei face o tinuta speciala pentru prima sa aniversare. Este o idee buna, nu? In plus, sunt multe femei care decid sa faca astfel de lucruri cu rochia de mireasa.

4. Fa-ti o rochie pe care o vei purta la evenimente. Astfel rochia ta de mireasa nu va ramane undeva uitata in coltul intunecat al unui dulap. O poti purta de mai multe ori, cu diferite ocazii.

CITESTE SI: Cum iti alegi rochia de mireasa daca vrei sa iti ascunzi micile imperfectiuni

CITESTE SI: Rochia de mireasa pentru fiecare zodie

5. O poti transforma! Ii poti da ce forma doresti. Poate vei face fete de perna din materialul folosit pentru realizarea rochiei de mireasa. Sau orice altceva. In felul acesta o vei avea mereu in casa, aproape, si de fiecare data cand vei vedea lucrurile realizate dupa transformarea acelei tinute, vei retrai emotiile din ziua in care ai spus “DA!”.

6. O poti vinde. Ai senzatia ca dupa nunta in portofelul vostru cam bate vantul? Ei bine, ai putea sa iti vinzi rochia de mireasa. Ai purtat-o in ziua cea mare, te-ai simtit cum nu se poate mai bine atunci, insa dupa aceea nu mai ai ce sa faci cu ea? Atunci, o poti vinde. Desigur, poate nu la pretul pe care l-a avut cand ai achizitionat-o, insa asta nu inseamna ca nu vei recupera o parte din banii investiti.

8 lucruri pe care le poti face cu rochia de mireasa dupa nunta

Our Wedding Ideas

7. O poti pastra pentru fiica ta. Sunt multe femei care vor ca in ziua nuntii sa imbrace tinuta purtata de mamele lor cu aceeasi ocazie.

8. O sedinta foto sau video trash the dress. In astfel de cazuri vei discuta cu fotograful si/sau cameramanul pentru a gasi cele mai ingenioase cadre si idei pentru o astfel de sedinta foto sau video. Asadar, sunt multe lucruri pe care le poti face cu rochia de mireasa dupa nunta. Oricare dintre ideile de mai sus te-ar putea inspira.

Si acum, la final, ianinte de a pune punct materialului, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

2 Comentarii

Leave a Comment