8 lucruri pe care domnisoarele de onoare trebuie sa le aiba la indemana in ziua nuntii, pentru mireasa

Domnisoarele de onoare au si anumite sarcini in ziua nuntii, nu trebuie doar sa stea langa mireasa si sa zambeasca frumos pentru poze. 🙂 Potrivit expertilor in domeniul nuntilor, sunt 8 lucruri pe care domnisoarele de onoare trebuie sa le aiba la indemana in ziua nuntii. Afla care sunt acestea.

8 lucruri pe care domnisoarele de onoare trebuie sa le aiba la indemana in ziua nuntii

1. Telefonul. Sigur ca in ziua nuntii mireasa nu va avea nevoie de telefon. Insa, daca isi doreste sa il aiba aproape pentru anumite situatii urgente, atunci una dintre domnisoarlee de onoare ar putea sa il tina si la nevoie sa i-l inmaneze miresei. Poate are un telefon important de dat, poate exista o anumita situatie urgenta ce necesita anumite apeluri etc.

2. Farduri. Machiajul miresei va fi impecabil, insa se poate intampla ca acesta sa se strice un pic in timpul nuntii. Asa ca un ruj, un lipstick, farduri, pudra etc vor fi tare utile in situatiile de criza.

3. Medicamente. Din cauza deshidratarii sau din cauza stresului, miresele pot avea dureri de cap. Asa ca medicamentele pot fi de mare ajutor in astfel de situatii.

ziua nuntii

Photo by: Lora Grady Photography

4. Agrafe. Sunt foarte importante, desi poate miresele pot uita de ele, avand in vedere dimensiunile acestora si alte detalii importante de care sa se ocupe in ziua cea mare. Insa se vor dovedi extrem de utile pentru a tine voalul miresei sau pentru ca parul acesteia sa ramana aranjat. Asadar, cateva agrafe trebuie sa fie la una dintre domnisoarlee de onoare si la nevoie vor fi folosite pentru ca mireasa sa arate bine pe tot parcursul nuntii, fara a-si face griji in legatura cu modul in care arata.

5. Servetele. Emotiile isi vor spune cuvantul in ziua nuntii si cu siguranta mireasa va varsa o lacrima sau doua. Pentru ca ea sa nu fie nevoita sa ceara constant servetele, domnisoarele de onoare trebuie sa le aiba la indemana si sa i le ofere la nevoie. Si servetelele umede pot fi de ajutor, asa ca nu ar fi o idee rea sa se afle pe lista aceasta. Nu se stie niciodata cand sau de ce va fi nevoie de ele.

6. Absorbante. Nu poti controla anumite lucruri, insa poti fi pregatia pentru ele. Asa ca absorbantele nu trebuie sa lipseasca din aceasta lista. Si chiar daca mireasa nu va avea nevoie de ele, poate va fi cineva care le va folosi. Nu se stie niciodata, asa ca este mai bine sa fie cateva pregatite pentru urgentele doamnelor si ale domnisoarelor.

7. Kit de urgenta. Un pansament sau doua, ata si ac, nasturi sunt cateva dintre lucrurile pe care acel kit ar trebui sa le contina. Nu se stie ce se va intampla la nunta si mai bine este sa fii pregatita pentru astfel de situatii decat sa intri in panica deoarece nu stii ce sa faci.

8. Bomboane mentolate. Daca mireasa isi doreste sa isi improspateze respiratia, atunci acele bomboane pot fi o buna solutie. Mult mai bune decat guma, avand in vedere ca o mireasa ce mesteca guma poate arata urat in poze, in filmarea de nunta ori cand vorbeste cu invitatii.

Dupa ce ai aflat care sunt cele 8 lucruri pe care domnisoarele de onoare trebuie sa le aiba la indemana in ziua nuntii, ai putea arunca o privre si pe site-ul StudioBlitz. Vei gasi surse de inspiratie pentru nunta.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment