8 lucruri care nu le plac invitatilor ce vin singuri la nunta

Viitorii miri trebuie sa stie care sunt cele 8 lucruri care nu le plac invitatilor ce vin singuri la nunta. Da, este adevarat ca evenimentul va va avea pe voi ca personaje principale, insa trebuie sa va ganditi si la cei ce vor lua parte la eveniment. Iar printre ei pot fi persoane care vin fara un partener sau o partenera. Probabil nu va fi tocmai usor, asa ca este indicat sa cunoasteti lucrurile ce ar putea sa nu fie pe placul lor.

8 lucruri care nu le plac invitatilor ce vin singuri la nunta

1. Costurile calatoriei si poate si cele ale cazarii. Daca sunt persoane care vin dintr-un loc mai indepartat, sigur vor cheltui o anumita suma pentru a ajunge la nunta ori pentru a se caza daca este cazul. Iar daca persoanele respective vor veni singure, atunci va fi un efort financiar mai mare pentru oamenii respectivi.

2. Nu sunt invitati cu o alta persoana. Daca stii ca cineva este intr-o relatie serioasa, atunci specifica faptul ca persoana respectiva poate veni cu partenerul sau partenera de cuplu. Daca, pe de alta parte, la nunta vor fi multe persoane ce nu sunt intr-o relatie si in plus se cunosc, atunci nu va fi o tragedie daca oamenii aceia vor veni singuri la eveniment. Dar daca la nunta vin multe cupluri, atunci pe cei pe care ii stii singuri, i-ai putea invitat totusi cu o alta persoana, daca bugetul va permite. Poate nu vor veni cu iubitii sau iubitele daca inca nu au gasit o persoana potrivita, insa ar putea veni cu un prieten sau o prietena.

3. Cadourile foarte scumpe. Este bine ca invitatii sa nu se simta obligati sa va ofere anumite cadouri care costa o avere. Poate nu isi permit sa cumpere anumite lucruri. Ar fi bine ca fiecare persoana sa fie lasata sa ofere darul pe care bugetul il permite dar si pe cel pe care il considera potrivit in functie de buget si de relatia pe care o aveti.

4. Sa fie asezati la masa oamenilor singuri. Mai bine vor fi asezati alaturi de oameni pe care ii cunosc, chiar daca altii vin insotiti de cineva, decat sa fie asezati la o masa dedicata celor ce inca nu si-au gasit sufletul pereche.

lucruri care nu le plac invitatilor ce vin singuri la nunta

Allure

5. Prea multe melodii lente. Da, sunt romantice si cuplurile vor dansa pe ritmurile lor, insa ce se va intampla cu invitatii singuri? Vor fugi imediat de pe ringul de dans deoarece nu vor avea cu cine sa danseze pe acele piese muzicale.

6. Momentul in care mireasa arunca buchetul. Ori se va trece peste acest moment, ori mireasa va chema toate femeile, fie ele intr-o relatie sau singure, pentru a incerca sa prinda buchetul. In felul acesta nu se va face o diferentiere si nimeni nu se va simti exclus ori pus intr-o situatie stanjenitoare.

7. Nu incerca sa ii cuplezi pe cei singuri cu cineva. Lasa-i pe ei sa decida daca var sau nu sa fie intr-o relatie si cu cine vor sa fie intr-o relatie. Va fi destul de deranjant daca vei incerca sa iei rolul lui Cupidon.

8. Nu sunt bagati in seama. Sigur ca nu vei sta numai cu invitatii, insa este bine sa schimbi cateva vorbe si cu ei, sa le multumesti pentru participarea la eveniment.

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Te poti inspira si de acolo pentru organizarea prorpiului eveniment.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment