8 greseli pe care cuplurile le fac in primul an de casnicie

Dupa ce nunta se termina, incepe viata in doi in calitate de sot si sotie. Primul an de casnicie poate aduce unele provocari, insa este foarte frumos si reprezinta inceputul familiei pe care o formati. Cu toate acestea, se poate intampla ca cei recent casatoriti sa comita unele greseli in primele luni ale casniciei. Mai jos vei gasi o lista cu cele 8 greseli pe care cuplurile le fac in primul an de casnicie.

8 greseli pe care cuplurile le fac in primul an de casnicie

1. Nu discuta despre bani. Sigur ca este un subiect cam incomod, insa discutiile pe aceasta tema sunt necesare. Odata ce v-ati casatorit, banii vostri vor fi la comun. Si este bine ca fiecare sa cunoasca statutul financiar al celuilalt. Daca sunt unele datorii despre care celalalt nu stie, este bine sa afle. Inainte ca lucrurile sa scape de sub control.

2. Cred ca totul va fi perfect. Ei au senzatia ca totul este lapte si miere si vor fi in al noualea cer, ca intr-o luna de miere, in primul an de casnicie. Insa lucrurile nu stau deloc asa. Vor intampina si unele probleme si trebuie sa fie constienti de asta. Insa lucrul acesta nu inseamna ca iubirea lor nu este suficient de puternica ori ca nu sunt facuti unul pentru celalalt.

3. Inca se gandesc la nunta. Dupa ce se termina evenimentul special, vor mai fi lucruri de facut in legatura cu nunta. Albumul foto de pus la punct, multumirile adresate celor prezenti la nunta etc. Insa cuplurile trebuie sa isi directioneze atentia catre relatie, catre casnicie, nu numai spre nunta.

greseli pe care cuplurile le fac in primul an de casnicie

Entrepreneur

4. Nu vor sa mearga la somn suparati. Se spune ca nu este bine ca sotul si sotia sa mearga la somn suparati. Insa specialistii contrazic aceste cuvinte. Daca nu vor dormi suficient, cuplurile risca sa isi agraveze problemele, poate. Pe de alta parte, daca dorm noaptea, chiar daca nu rezolva conflictul, a doua zi vor avea mintea limpede si vor vedea altcumva toata problema. Si o vor solutiona.

5. Petrec mult timp departe unul de celalalt. Este bine sa aveti prieteni separati, sa va vedeti cu ei, sa aveti timp pentru voi separat, insa nu este ok sa se intample asta in fiecare zi. Veti ajunge sa deveniti colegi de apartament si nu sot si sotie. Este necesar sa petreceti timp impreuna.

6. Cred ca celalalt se poate schimba. Atunci cand te casatoresti cu cineva, ii accepti si laturile placute si pe cele care nu iti plac. Nimeni nu e perfect. Asa ca relatia nu se va indrepta spre drumul potrivit daca veti dori sa il schimbati pe celalalt.

7. Merg la somn la ore diferite. Asta se intampla inainte de a deveni un cuplu si a locui impreuna. Acum este indicat sa mergeti la culcare impreuna, sa va treziti la aceeasi ora si sa incepeti ziua impreuna, ca o echipa.

8. Uita ca celalalt are o familie. Asa ca trebuie sa decideti unde veti petrece sarbatorile, pe cine si cand veti vizita, cat timp veti petrece cu familia celuilalt etc. Si uneori compromisurile sunt necesare.

Si acum, dupa ce am aflat care sunt cele 8 greseli pe care cuplurile le fac in primul an de casnicie, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizonare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment