7 lucruri pe care trebuie sa le stii daca te casatoresti acasa

Sunt diverse motive pentru care cuplurile decid sa faca nunta acasa. Poate fi vorba despre faptul ca totul pare mult mai personal. Ori bugetul alocat nuntii va fi cu siguranta mult mai mic decat in alte cazuri. Iar motivele pot fi multe altele. Insa, indiferent de ceea ce se afla in spatele acestei decizii, am pregatit pentru viitorii miri o lista cu cele 7 lucruri pe care trebuie sa le stii daca te casatoresti acasa.

7 lucruri pe care trebuie sa le stii daca te casatoresti acasa

1. Interior sau exterior? Unde preferi sa fie petrecerea? Poti lua aceasta decizie in functie de numarul invitatilor si in functie de conditiile meteo. Insa de cele mai multe ori se opteaza pentru petrecerea in aer liber. Si, imediat ce iei aceasta decizie, trebuie sa te gandesti la modul in care vei organiza mesele, la aranjamentele florale, lumini, sunet si tot ceea ce trebuie pentru ca locul sa fie unul in care oamenii sa se distreze.

2. Care sunt lucrurile de care vei avea nevoie? Mese, scaune, flori, lumini etc. Este bine sa faci o lista, sa te gandesti la tot ceea ce iti trebuie, in functie de cum vrei sa arate locul in care se va desfasura petrecerea de nunta. Asa ca este indicat sa incepi sa pregatesti cu ceva vreme inainte de nunta si acea lista cu lucrurile esentiale pentru ziua cea mare.

3. Cum ramane cu mancarea? Preferi sa o gatesti tu impreuna cu cineva care se pricepe, sau optati pentru o alta varianta? De exemplu, firmele de catering pot fi utile in aceasta privinta. Tineti cont de numarul invitatilor atunci cand stabiliti meniul si cine il va pregati. Este bine sa aveti in vedere mai multe detalii inainte de a lua decizia finala.

7 lucruri pe care trebuie sa le stii daca te casatoresti acasa

Perry’s Hire

4. Sa nu uitati nici de bautura! Este la fel de esentiala precum mancarea. Fie ca serviti sau nu alcool la nunta, apa si suc tot trebuie sa le oferiti invitatilor. Asa ca, ori pregatiti voi totul si amenajati un open bar, ori solicitati serviciile unui profesionist. Dar, indiferent de decizia pe care o veti lua, nu uitati ca si bautura ocupa un loc la fel de important in lista prioritatilor, ca si mancarea.

5. Cum ramane cu baia? De regula, intr-o casa exista o baie sau doua. Dar fiind multi invitati, trebuie sa te gandesti si la acest aspect. Este bine sa aiba la indemana prosoape curate pe care sa le foloseasca, precum si spaun si hartie si alte obiecte esentiale. Si trebuie sa ai in vedere faptul ca fiind multi invitati la nunta, atunci toaleta va fi vizitata de multe persoane. Nu este un subiect placut, dar trebuie sa te gandesti si la acest aspect.

6. Tine cont de vecini! Este ideal sa ii anuntati dinainte ca urmeaza sa aiba loc acolo petrecerea de nunta. Poate nu au dispozitia necesara pentru a asculta muzca, de exmemplu. Si pentru a evita tensiunile si discutiile neplacute din viitor, este mult mai bine sa aveti o discutie pe tema asta inainte de nunta.

7. La final, trebuie sa strangeti tot! Si nu este nici distractiv, nici usor sa faci curat dupa o astfel de petrecere. Din nou este bine sa aveti ceva organizat in acest sens.

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment