7 detalii legate de nunta pe care nu trebuie sa le dezvalui

Abia astepti nunta, avand in vedere cat de mult te-ai implicat in organizarea evenimentului. Vrei sa iti surprinzi invitatii in ziua cea mare, insa parca ai vrea sa spui totul despre nunta fiindca esti foarte entuziasmata. Insa, ai grija ce detalii dezvalui! Nu uita ca surprizele vor face diferenta in ziua cea mare. Daca invitatii vor sti totul, atunci evenimentul va deveni unul previzibil. Elementul surprizei ajuta mult. Iata care sunt cele 7 detalii legate de nunta pe care nu trebuie sa le dezvalui.

7 detalii legate de nunta pe care nu trebuie sa le dezvalui

1. Rochia de mireasa. Bineinteles ca toata lumea va dori sa vada poze, sa afle cum va arata rochia. Insa daca vor afla ceea ce sunt dorinci sa le spui, in ziua cea mare nu vei mai auzi exclamatiile lor cand te vor vedea imbracata in cea mai frumoaassa tinuta. Asa ca, oricat de mult ti-ai dori sa vada mai repede rochia, astepata pana in ziua nuntii pentru a le satisface acea curiozitate. Imagineaza-ti cum te vei simti auzindu-i cum te vor complimenta.

2. Machiajul si coafura. Si in aceasta privinta oamenii isi manifesta curiozitatea. Poate chiar iti vor da unele sfaturi in aceasta directie insa nu uita ca decizia finala iti apartine. Atunci cand primesti intrebari referitoare la subiectul acesta, spune pur si simplu ca inca nu ai luat o decizie in aceasta privinta si schimba subiectul.

7 detalii legate de nunta pe care nu trebuie sa le dezvalui

Novotel Bangkok Sukhumvit 20

3. Culorile si decorul. Este bine, din nou, sa existe elementul surprizei. Nu vreti ca invitatii sa ajunga la local si sa para ca stiu acel loc, acele decorurri dinainte. Daca unele persoane vor sa stie detalii despre culori sau decor, pur si simplu mirii le pot spune ca prefera sa pastreze detaliile pentru ei pentru a le face o surpriza invitatilor la nunta.

4. Dansul mirilor. Veti alege o melodie care semnifica ceva pentru voi. De asemenea, veti avea o anumita coregrafie. Sigur ca unii oameni vor fi curiosi sa afle pe ce melodie veti dansa. Insa este o alegere personala si nu sunteti obligati sa vorbiti despre asta pana la nunta. Cand vor veni, vor vedea despre ce este vorba. Este posibil ca unele persoane sa nu va inteleaga alegerea si sa auziti unele comentarii neplacute. Si cine are nevoie de asa ceva?

5. Destalii legate de lista invitatilor. Este posibil sa auzi unele lucruri care nu iti plac, trebuie sa explici de ce unele persoane au fost invitate in timp ce altele nu. Sigur, persoanele paropiate, membrii familiei pot sti cine vine la nunta, insa nu dezvaluiti astfel de detalii si altora. Este posibil sa regretati ca faceti asta si sa intrati in unele situatii neplacute.

6. Marturiile. Sunt un cadou, o surpriza pentru invitati, asa ca mai bine ar fi sa ramana o surpriza. Asa cum nu dezvalui ce cadou urmeaza sa cumperi pentru o aniversare, nu spui nici ce fel de martutii veti avea la nunta.

7. Surprizele pentru invitati. Poate ati ales o cabina foto pentru eveniment, ori va veni o anumita persoana sa cante sau ati ales sa va surprindeti invitatii in alte moduri. Nu le dezvaluiti invitatilor ce surprize ii asteapta.

Si acum, dupa ce ai aflat care sunt cele 7 detalii legate de nunta pe care nu trebuie sa le dezvalui, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta din care te poti inspira pentru marele eveniment.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

  • […] Nunta este un eveniment important si pentru familia mirilor. Unele rude pot avea un rol mai important in cadrul nuntii, in timp ce altele sunt invitati si nimic mai mult. Iar asta nu este un lucru rau. Cand vine vorba despre fratele mirelui, ne asteptam ca acesta sa fie cavaler de onoare. Insa nu este o regula batuta in cuie. Daca el nu se simte confortabil sa aiba acest rol, sa fie in centrul atentiei ori nu are timpul necesar pentru a se implica asa cum se cuvine, atunci poate avea si alte roluri. Sau poate isi doreste sa faca ceva mai mult decat sa fie cavaler de onoare. […]

Leave a Comment