7 designeri pentru rochii de mireasa ecologice

Atunci cand alegi o rochie de mireasa iei intotdeuna mai multi factori in cosiderare. Vrei ca rochia sa fie alb? Vrei o rochie scurta, sau lunga? Fara bretele sau cu maneci? Voal sau fara voal? Insa o mireasa ecologista include si alti factori atunci cand isi cauta rochia de mireasa.

Din fericire, numarul de designeri de rochii de mireasa care iau in calcul mediul inconjurator atunci cand proiecteaza o rochie este in crestere. Initiativele lor includ reciclarea rochiilor vintaje, folosirea colorantilor naturali si promovarea mesterilor locali.

7 designeri pentru rochii de mireasa ecologice

 1. Mother of Pearl
  7 designeri pentru rochii de mireasa ecologice

  rochie pentru mirese ecologiste Mother of Pearl

Firma britanica Mother of Pearl s-a impus rapid cu o abordare ecologista a modei, oferind clientilor transparenta prin intregul sau lant de magazine. Rochiile lejere sunt confectionate din materiale natural, organice si sunt perfecte pentru o mireasa moderna.

 1. Sydney Lost in Paris
  7 designeri pentru rochii de mireasa ecologice

  rochie de mireasa ecologica Sydney Lost in Paris

Inlaturand decalajul dintre eticheta si nou, Sydney Lost in Paris isi sustine dantela de pe pietele de antichitati din Paris, asigurandu-se ca nici un material nu se va pierde. Rochiile elegantei marci sunt realizate pe masura de catre creatorii de rochii a marcii.

 1. Leila Hafzi
  7 designeri pentru rochii de mireasa ecologice

  rochie de mireasa ecologica Leila Hafzi

Designerul de origine norvegiana Leila Hafzi a lansat in anul 1997 brandul cu misiunea de a reabilita artizanatul din Nepal, prin sprijinirea drepturilor lucratorilor si asigurarea unui salariu pe viata pentru ei.  Modelele ei romantice sunt perfecte pentru miresele boeme si sunt pline de volane, detalii florale trene lungi. Hafzi ofera, de asemenea, un serviciu personalizat.

 1. Celia Grace
  7 designeri pentru rochii de mireasa ecologice

  rochie de mireasa ecologica de Celia Grace

La fiecare achititie, acest brand cu sediul in Chicago contribuie financiar la Tailored for Education, un ONG care ofera uniforme scolare copiilor din intreaga lume. Colectiile de rochii de mireasa sunt certificate si sunt concepute sa fie purtate si in alta zi decat in ziua nuntii, pot fi vopsite si refacute intr-o rochie care va fi purtata toata viata.

 1. Anita Dongre
  7 designeri pentru rochii de mireasa ecologice

  rochie de mireasa ecologica Anita Dongre

Fiind unul dintre principalii designer din India, Anita Dongre a fost multa vreme o alegere populara pentru miresele ecologiste din tara sa natala. Casa de moda care oricand are o linie de rochii gata de a fi purtate are un sediu eco in Mumbai. In cadrul saptamanii miresei din octombrie anul trecut, din New York, ea si-a prezentat prima colectie pentru mirese occidentale.

 1. Larimeloom
  7 designeri pentru rochii de mireasa ecologice

  rochie de mireasa ecologica Larimeloom

Micul brand Larimeloom, cu sediul in Regio Emmilia, in nordul Florentei, foloseste tesaturi naturale  de inalta calitate si coloranti pe baza de plante pentru rochiile sale romantic. Rochiile ale carui corset sunt din dantela si care sunt pline de sifon sunt lucrate manual in studioul designerului Maria Lucia Squillari.

 1. Indiebride London
  7 designeri pentru rochii de mireasa ecologice

  rochie pentru mireasa ecologista Indiebride London

Marca britanica Indiebride London se mandreste cu abordarea sa asupra materialelor reciclabile. Tesaturile sunt comandate cu exactitate, astfel incat sa nu mai ramana parti din ele nefolosite.  Firma este condusa de catre designerul Miina Laitsaari care a inceput acolo ca stagiar, si care ofera o larga gama de optiuni pentru rochiile de mireasa si pentru alternative la rochiile clasice din ziua nuntii. Aici poti gasi inclusive rochii scurte de mireasa si stiluri vintage.

 

 

Despre autor

Good Weather

Leave a Comment