6 motive pentru care este ok sa ai un buget mic pentru nunta

Dupa lungi si obositoare discutii purtate cu partenerul de cuplu si cu parintii in legatura cu bugetul alocat nuntii, ati ajuns la o anumita suma. Este mult mai putin decat te asteptai si probabil vei avea sentimentul ca totul este distrus, cu banii aceia nu poti avea nunta la care visezi. Poate la inceput vei fi dezamagita! Dar nu este cazul! Asta pentru ca exista 6 motive pentru care este ok sa ai un buget mic pentru nunta. Iata despre ce este vorba.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

6 motive pentru care este ok sa ai un buget mic pentru nunta

1. Nu vei fi coplesita de posbilitatile nelimitate! Daca stii ca iti poti permite orice, literalmente orice, inclusiv sa o chemi pe Madonna sa cante la nunta ta, atunci cu siguranta iti va fi mai greu sa iei deciziile legate de nunta. Stii ca poti avea totul, asa ca din acel tot, cum sa alegi numai o mica parte? Pe de alta parte, daca stii ca bugetul este limitat, stii ce ai putea exclude din ecuatie, inca de la inceput. Asa ca, uneori mai putin inseamna de fapt mai mult.

6 motive pentru care este ok sa ai un buget mic pentru nunta

GETTY IMAGES

2. Vei afla ca esti o persoana creativa. Poate nu va veti permite sa cereti ajutorul unui organizator de nunta, dar asta nu inseamna ca evenimentul vostru nu va fi unul deosebit. Poti lua multe decizii impreuna cu partenerul de cuplu. Doar fiti creativi, nu va impuneti limite si vei vedea ca poti avea o nunta de vis si cu un buget mai mic.

CITESTE SI: Cum organizezi o nunta de vis cu buget mic

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

CITESTE SI: Cum sa ai nunta de vis cu un buget redus

3. Ai scuza perfecta pentru a alege o locatie unica pentru petrecere. Uneori poate fi destul de costisitor sa alegi un local in care sa incapa toti invitatii si care sa se plieze pe toate cerintele voastre. Insa, dcaa bugetul oricum nu va pemrite sa alegeti ceva deosebit, atunci de ce sa nu profitati de ocazie si sa aveti o locatie unica pentru petrecerea de nunta? Ce spui de o gradina, un parc, sau chiar curtea casei? Daca veti organiza totul, daca vei aranja totul asa cum iti imaginezi, atunci nu ai cum sa dai gres. Iar bugetul mic nu va ma fi o probelma.

4. Poti fi mai aproape de cei dragi! Cum? Foarte simplu! Roaga-i sa te ajute (daca nu s-au oferit deja sa faca asta). Poate mama ta are o reteta foarte buna de tort, asa ca de ce sa nu pregateasca tortul vostru de nunta? Sau poate o prietena se pricepe sa faca aranjamente florale care iti taie rasuflarea. Ce mai astepti? Las-o sa te ajute. Si, continuand astfel, vei vedea ca ii poti implica pe toti cei dragi si apropiati in organizarea marelui eveniment.

6 motive pentru care este ok sa ai un buget mic pentru nunta

YouTube

5. Iti vei depasi limitele! Poate nu credeai ca esti capabila sa organizezi cu cat mai putin ajutor din partea expertilor un astfel de eveniment. Insa, vazandu-te pusa in anumite situatii, vei afla ca esti o persoana capabila sa faca anumite lucruri la care inainte nici macar nu se gandea.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

6. Te vei concentra asupra lucrurilor care conteaza cu adevarat! Ceea ce va fi foarte bine. Nu iti vei pierde timpul cu alte lucruri inutile.

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentu a viziona clipuri artistice de nunta. Daca urmeaza sa te casatoresti si inca nu ai ales un videograf pentru eveniment, nu ezita sa ne contactezi.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Adauga un comentariu

Leave a Comment