6 lucruri pe care sa nu le postezi pe retelele sociale dupa logodna

Foarte frumos si emotionant! Ai primit inelul de logodna si urmeaza sa te casatoresti. Aba astepti sa anunti pe toata lumea. Cu mic cu mare, toti trebuie sa stie ca esti cea mai fericita persoana din univers. Insa, nu te grabi! Inainte de toate, este bine sa stii care sunt cele 6 lucruri pe care sa nu le postezi pe retelele sociale dupa logodna.

teilor.ro

6 lucruri pe care sa nu le postezi pe retelele sociale dupa logodna

1. Pretul inelului. Da, poate a costat extrem de mult, insa asta nu inseamna ca trebuie sa afle toata lumea. Plus ca nu da tocmai bine un astfel de gest. Cum crezi ca vor reactiona cei care vor vedea o astfel de postare? Este indicat sa tii pentru tine astfel de detalii. Nu totul trebuie sa apara pe retelele sociale.

6 lucruri pe care sa nu le postezi pe retelele sociale dupa logodna

The Marriage Proposal Site

2. Un video cu inelul de logodna. Da, arata tare bine, dar in loc sa postezi un clip de cateva zeci de secunde cu inelul de logodna, poate o poza insotita de o relatare a modului in care ai fost ceruta in casatorie ar fi mult mai ok. Cu siguranta ii vei impresiona si ii vei emotiona mai mult pe cei care vor vedea postarea ta.

3. Nu iti anunta prietenii de pe retelele sociale inainte de a-i anunta pe cei dragi. Cum te-ai simti daca ai afla de pe Facebook, Instagram etc., ca fratele tau sau ca sora ta s-a logodit? Sau ca cea mai buna prietena a primit inelul de logodna si, in loc sa te anunte personal, ai aflat intr-un mod atat de impersonal? Asa ca, stii cum se spune: ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

teilor.ro

4. Detalii referitoare la nunta. Exista invitatii cu un anumit motiv, nu? Asa ca cel mai bine ar fi sa nu postezi pe retelele sociale detalii referitoare la data, locul in care se va desfasura nunta. Cel mai bine este sa le starnesti curiozitatea prietenilor virtuali si sa ii faci nerabdatori sa astepte invitatia la nunta.

5. Un milion e hashtag-uri in momentul in care anunti ca te-ai logodit. Pe langa faptul ca va fi obositor pentru tine sa postezi atat de multe hashtag-uri, cand vine vorba despre astfel de anunturi cum este cel referitor la logodna, este mult mai bine sa scrii povestea, sa te concentrezi mai mult asupra detaliilor romantice si emotionante. In astfel de cazuri conteaza mai mult decat orice altceva. Hashtag-urile pot fi si intr-un numar mai mic.

6 lucruri pe care sa nu le postezi pe retelele sociale dupa logodna

ABC News

6. Nu iti schimba imediat numele de familie de pe retelele sociale. Cel putin, asteapta pana te vei casatori. Da, e foarte frumos, foarte emotionant sa stii ca in curand te vei casatori, insa nu trebuie sa fii pe retelelel sociale cu un pas inaintea realitatii.

Si acum, la final, dupa ce ai aflat care sunt cele 6 lucruri pe care sa nu le postezi pe retelele sociale dupa logodna, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Daca urmeaza sa te casatoresti si inca nu ai gasit un videograf pentru eveniment, iar clipurile de pe site ti-au atras atentia, nu ezita sa ne contactezi. 🙂

teilor.ro

Despre autor

Mihaela Gheorghe

5 Comentarii

Leave a Comment