6 lucruri pe care nu trebuie sa la faca invitatii la nunta

Daca urmeaza sa participi la o nunta, sunt anumite lucruri la care trebuie sa fii atent. Afla care sunt cele 6 lucruri pe care nu trebuie sa le faca invitatii la nunta. Iata despre ce este vorba.

6 lucruri pe care nu trebuie sa la faca invitatii la nunta

1. Nu stau cu ochii in telefon. Este adevarat ca vei dori sa iti verifici contul de pe una dintre retelele de socializare. Sau poate sa raspunzi unui mesaj primit de la o persoana importanta. Insa inceraca sa fii prezent la eveniment nu numai fizic. Mirii te-au invitat pentru a te bucura impreuna cu ei in acea zi deoasebita.

2. Nu spun lucruri deranjante la nunta. Daca vrei sa spui cateva cuvinte, daca vrei sa tii un discurs la nunta, ar fi bine sa fii atent la ceea ce vei spune. Cu siguranta nu vrei sa spui ceva jenant in timpul evenimentului si sa ii faci pe miri sa se simta stanjeniti.

6 lucruri pe care nu trebuie sa la faca invitatii la nunta

HuffPost

3. Sa nu poarte haine albe. Da, este adevarat ca iti place rochia aceea alba si sexy de care te-ai indragostit imediat ce ai vazut-o in magazin. Vrei sa o porti la diferite evenimente, printre care si nunta la care tocmai ai fost invitata. Problema este ca mireasa va purta rochie alba si unele persoane sunt de parere ca femeile ar trebui sa poarte orice altceva la nuntile la care au fost invitate, numai alb nu. Desigur, in astfel de situatii parerile sunt impartite. Dar, pentru a evita anumite situatii neplacute si pentru a nu o face pe mireasa sa se simta jignita, poate ar fi mai bine daca ai alege o rochie in alta culoare pentru nunta la care ai fost invitata.

4. Sa nu se planga in legatura cu meniul. Mirii aleg cu grija meniul pentru nunta, astfel incat sa fie siguri ca totul va fi pe placul invitatilor. Cu toate acestea, sunt unii invitati carora pur si simlu nu le place mancarea de la nunta. Cel mai bine ar fi sa nu inceapa sa vorbeasca despre asta la nunta, si nici chiar dupa ce evenimentul se termina. Daca vor auzi mirii, cu siguranta nu vor fi pusi intr-o situatie prea placuta.

CITESTE SI: Ce probleme pot crea invitatii la nunta
CITESTE SI: Cum calmezi invitatii care isi pierd controlul

6 lucruri pe care nu trebuie sa la faca invitatii la nunta

The Knot

5. Nu trebuie sa se imbete. Chiar daca puteti bea oricat, chiar daca este un bar deschis la nunta, asta nu inseamna ca trebuie sa intreci masura. In fond, nu este o petrecere oarecare, ci o nunta. Mirii nu vor fi prea incantati de invitatii care beau prea mult alcool. De asemenea, a doua zi, dupa ce efectul alcoolului va trece, vei vedea ca nici tu nu te vei simti mai bine stiind cum ai reactionat dupa ce ai intrecut masura cu paharele de alcool.

6. Nu trebuie sa isi piarda controlul pe ringul de dans. Este adevarat ca esti un dansator innascut. Insa asta nu inseamna ca trebuie sa exagerezi cu miscarile de dans. Deisgur, i-ai putea impresiona pe ceilalti, vei primi aplauze si vei fi in centrul atentiei, insa ai grija, totusi, sa iti impui anumite limite.

Iar acum, la final, dupa ce ai aflat care sunt cele 6 lucruri pe care nu trebuie sa le faca invitatii la nunta, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment