6 lucruri pe care mama miresei nu trebuie sa le faca

Mama miresei joaca un rol important in cadrul nuntii. Este considerata una dintre gazdele nuntii, daca nu chiar prinzipala gazda, in functie de cat de mult a investit in organizarea nuntii. Asa cum este de asteptat, rolul acesta implica si anumite responsabilitati, in special deoarece este vorba despre una dintre cele mai importante persoane din viata miresei. Totusi, daca nu stie anumite reguli, este posibil sa comita unele greseli. Iata care sunt cele 6 lucruri pe care mama miresei nu trebuie sa le faca.

6 lucruri pe care mama miresei nu trebuie sa le faca

1. Sa nu planifice o surpriza la nunta. Asta deoarece evenimentul se desfasoara urmarind un program stabilit dinainte. Daca acea surpriza va strica programul, este posibil ca mireasa sa nu fie prea fericita desi surpriza este una frumoasa. Este recomandat ca acea surpriza sa fie facuta inainte de ziua cea mare sau dupa.

2. Sa nu se implice prea mult in tot ceea ce tine de nunta. Ziua aceea este o zi importanta si pentru mireasa, dar si pentru mama ei. Si trebuie sa fie prezenta, sa se bucure de fiecare clipa. Doar o data se casatoreste fetita ei. Daca isi doreste sa dea o mana de ajutor, ar putea face asta inainte de nunta cand se organzieaza evenimentul. Dar in ziua magica pentru fiica sa, ar fi mult mai bine daca s-ar elibera de multe responsabilitati si doar ar fi acolo, langa fata ei. Va fi tot ceea ce trebuie sa faca si pentru ea si pentru mireasa.

3. Sa nu critice si sa nu fie pesimista. Fiind mama miresei, aceasta ii va cere opinia probabil in legatura cu mai multe aspecte legate de eveniment. Fie ca este vorba despre rochia de mireasa, de accesorii, de lista cu invitati sau orice altceva, mama miresei trebuie sa aiba grija cum isi exprima opiniile, in special daca nu are o parere foarte buna despre un anumit lucru. De asemenea, trebuie sa incerce sa renunte la pesimism. Fiica ei trebuie sa ramana optimista chiar si in momentele mai dificle. Si are nevoie de mama ei pentru a-i fi aproape si pentru a o incuraja, pentru a-si spune opinia, insa intr-o maniera eleganta.

6 lucruri pe care mama miresei nu trebuie sa le faca

Camilyn Beth

4. Nu dezvaluie detalii legate de nunta. Fiind mama miresei, are acces la mai multe infoematii legate de eveniment. Insa sta nu inseamna ca trebuie sa le spuna si altora despre unele dintre ele, in special daca mirii doresc sa fie o surpriza pentru invitati. Vorbim despre rochia miresei, aranjemantele florale, tortul de nunta si multe altele. Altfel risca sa strice surprizele si la nunta invitatii sa nu mai fie entuziasmati.

5. Nu trebuie sa fie un invitat care sa creeze probleme. Da, este mama miresie insa este si invitat la nunta si trebuie sa aiba un comportament civilizat, sa nu faca probleme. Trebuie sa rada, sa zambeasca, sa fie o persoana care sa se faca placuta.

6. Nu trebuie sa se enerveze. Da, este dificil, insa si viitoarea mireasa va avea momente in care poate nu isi va putea stapani emotiile. Daca si mama miresei va proceda la fel, nu va iesi nimic bun din asta. Ar fi ideal daca ar incerca sa se calmeze, sa isi tina sub control emotiile pentru a-si ajuta fiica.

Si acum, la final, dupa ce am aflat care sunt cele 6 lucruri pe care mama miresei nu trebuie sa le faca, sa aruncam o privire si pe StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment