6 lucruri pe care fiecare mireasa trebuie sa le faca inainte de a imbraca rochia

Viitoarea mireasa organizeaza nunta pana la cel mai mic detaliu. Si verifica iar si iar orice lucru pentru a se asigura ca nu a pierdut din vedere absolut nimic. Cu toate acestea, este posibil ca anumite mici detalii sa scape. Iata care sunt cele 6 lucruri pe care fiecare mireasa trebuie sa le faca inainte de a imbraca rochia.

Lista cu cele 6 lucruri pe care fiecare mireasa trebuie sa le faca inainte de a imbraca rochia

1. Spala-te pe maini. Poate ti se pare un sfat banal, insa nu este deloc asa. Gandeste-te la urmatorul lucru: poate iti retusezi machiajul si iti ramane o cantitate mica pe maini. Dupa aceea iti atingi voalul sau rochia. Rezultatul este previzibil,, nu? Asa ca este indicat sa previi un astfel de dezastru si sa iti salvezi rochia, tinuta de vis, spalandu-te pe maini inainte de toate.

2. Mananca si hidrateaza-te. Este indicat sa faci asta inainte de a imbraca rochia de mireasa, asta deoarece daca decizi sa manaci ceva ce iti poate pata rochia, cu siguranta nu vrei ca pe tinuta ta sa se citeasca ce ai mancat la micul dejun. Si dupa ce iti pui voalul, cu atat mai putin vei putea manca ceva. Vei fi pregatita pentru ceea ce urmeaza si nu te vei mai gandi la mancare. Totusi nu uita sa mananci si sa te hidratezi pentru ca urmeaza o zi lunga si incarcata de emotii. Vei avea nevoie de energie.

3. Mergi la baie. Din nou, pare un sfat banal, insa nu il ignora. Cand vei purta rochia, mai ales daca este una voluminoasa, va fi mai greu sa mergi la baie cu o astfel de tinuta. De asemenea, vei intampina invitatii si vei petrece destul de mult timp cu ei dar si pe ringul de dans si va fi mai dificil sa lipsesti pentru a merge la baie. Desigur, daca va fi o urgenta, bineinteles ca nu ai cum sa nu mergi la baie imbracat in rochia de mireasa.

lucruri pe care fiecare mireasa trebuie sa le faca

Alyssa Greenberg

4. Poarta lejneria care te avantajeaza. Trebuie sa tii cont de tipul siluetei tale, de rochia pe care o vei purta in ziua in care vei deveni sotia barbatului pe care il iubesti. Ai mare grija inainte de a imbraca lenjeria. Chiar daca nu se vede pe sub rochie, poate deveni incomoda. Asa ca alege-o cu cea mai mare grija si observa cum arata si cum te simti in ea dupa ce o imbraci.

5. Incalta pantofii potriviti. Este bine sa te asigur inainte de nunta ca pantofii iti sunt potriviti, ca sunt comozi si nu iti vor da batai de cap in ziua in care vei dansa mai mult decat de obicei, vei sta mult in picioare. Cand ii incalti in ziua nuntii, asigura-te din nou ca nu iti vor face probleme. Pentru orice eventualitate ai putea avea la schimb si o alta pereche de pantofi, pe care sa ii porti daca situatia o cere.

6. Machiajul trebuie finalizat. Asta inainte de a imbraca rochia pe care ai visat-o intreaga viata. Sunt multe produse de machiaj care pot sa cada pe rochie si pot lasa pete. Nu vrei sa ai o astfel de problema in cea mai frumoasa zi din viata ta.

Si acum, la final, inante de a incheia materialul, te invit pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

2 Comentarii

Leave a Comment