6 lucruri de inchiriat pentru nunta in loc sa le cumperi

Aici vei gasi o lista cu 6 lucruri de inchiriat pentru nunta in loc sa le cumperi. Astfel va va fi mai usor din punct de vedere financiar sa organizati marele eveniment.

teilor.ro

Nunta poate impica costuri mari, iar sumele acelea va pot da dureri de cap. Tocmai pentru a nu simti ca ramaneti fara bani pentru a organiza nunta, exista posibilitatea de a inchiria unele lucruri pentru eveniment in loc sa le cumparati. Sa nu uitam ca dupa nunta este posibil sa nu le mai folositi vreodata, deci ar fi mai ok sa fie inchiriate. Asadar, sa vedem lista.

6 lucruri de inchiriat pentru nunta in loc sa le cumperi

1. Rochia de mireasa

Ai gasit rochia la care visai de mult timp insa costa prea mult? Ar fi o idee buna daca in loc sa o cumperi, o inchiriezi. O vei purta in ziua cea mare, iar la finalul evenimentului o vei inapoia fara a-ti face griji in privinta modului in care o vei curata sau o vei depozita dupa eveniment.

teilor.ro

2. Decoratiunile pentru nunta

Sa cumperi decoratiunile pentru marele eveniment poate fi destul de costisitor. Si, dupa nunta, ce vei mai face cu ele? Ar fi bine daca ai cauta furnizori care inchiriaza acele decoratiuni asa incat sa economisiti ceva bani si dupa nunta sa nu va faceti griji gandindu-va la ce veti face cu toate acele obiecte dupa aceea.

lucruri de inchiriat pentru nunta

lucruri de inchiriat pentru nunta

3. Mobila

Daca veti organiza o nunta cu o anumita tematica sau vreti ca evenimentul sa fie unul aparte si pentru asta veti avea nevoie de scaune, fotolii, multe perne sau altele de genul acesta, atunci cu siguranta o idee buna ar fi sa inchiriati toate acele obiecte. Daca le veti cumpara veti cheltui foarte multi bani si, ca si in cazul celorlalte obiecte mentionate mai sus, este posibil sa nu aveti ce face cu ele dupa nunta.

teilor.ro

4. Bijuteriile cu diamante

Daca nu iti permiti sa achizitionezi bijuterii cu diamante, le poti inchiria. Sigur exista locuri in care le vei gasi pentru astfel de ocazii, le vei purta in timpul evenimentului, dupa aceea le vei returna. Astfel vei purta diamantele la care visezi dar pe care nu ti le poti permite, vei straluci in ziua cea mare, te vei simti de milioane si in sens figurat, dar si propriu, avand in vedere bijuteriile pe care le vei purta.

lucruri de inchiriat pentru nunta

lucruri de inchiriat pentru nunta

5. Costumul mirelui

La fel ca mireasa, mirele ar putea sa isi inchirieze tinuta pentru ziua cea mare. Astfel nu va cheltui o avere pe costum si la finalul evenimentului il va returna fara probleme.

teilor.ro

6. Pantofii de mireasa

Da, ii poti inchiria. Astfel, daca vrei sa porti o pereche de pantofi pe care nu ti-i permiti sau te gandesti ca dupa eveniment nu mai ai unde sau de ce sa ii porti, cel mai indicat ar fi sa ii inchiriezi. Astfel vei reduce costurile pentru nunta si tot vei purta pantofii la care visezi.

Si acum, la final, te invit sa citesti articolul de aici unde vei gasi si alte informatii utile pentru o viitoare mireasa.

Sursa foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment