6 lucruri care se intampla dupa casatorie! Sunt grozave!

Afla si tu care sunt cele 6 lucruri care se intampla dupa casatorie! Sunt grozave! Viitorii miri trebuie sa cunoasca aceste lucruri. Unele dintre ele va vor lua prin surprindere. Asa ca, dupa ce nunta se termina, sa nu credeti ca nu vor mai exista momente deosebite in relatia voastra. Veti vedea ca nu este deloc asa. Ba din contra!

6 lucruri care se intampla dupa casatorie!

1. Nu te mai stresezi in legatura cu organizarea nuntii. Acum nu te vei mai simti vinovat/a daca dormi pana la pranz in weekend. Mai mult decat atat, iti vei putea relua activitatile pe care le aveai inainte de a organiza marele eveniment. Vei avea mai mult timp pentru tine, pentru prieteni, familie si nu in ultimul rand, pentru relatie. Asadar, sunt numeroase avantaje ce pot aparea dupa casatorie.

2. Vei avea toata viata pe cineva alaturi de tine! Va fi acolo pentru a te sustine, indiferent de situatie. Fie ca vor fi momente fericite, ori unele mai putin placute, stii ca acea persoana iti va fi alaturi indiferent de cele ce se vor intampla. Si, la randul tau, vei fi un sprijin pentru el sau ea.

3. Veti imparti cheltuielile. Iar acesta este un lucru bun deoarece in doi viata ar trebui sa fie mai usoara. Imediat ce relatia devine oficiala, imediat ce deveniti sot si sotie, si situatia voastra financiara se va schimba. Asa ca si in aceasta privinta apar avantaje. Va fi mai usor sa suportati impreuna unele cheltuieli.

4. Vei avea inca o familie! Pe langa familia pe care o vei intemeia dupa casatorie, vorbim si despre fmailia lui sau a ei. Chiar daca este sau nu numeroasa, vor aparea in viata ta mai multi oamnei. Este ideal sa aveti o relatie buna, sa traiti in armonie. Si, daca locuiesc in anumite zone mai indepartate, care va atrag din anumite puncte de vedere, atunci ganditi-va si la vacantele gratuite pe care le veti avea. Asadar, in viata ta vor intra mai multi omanei si este minunat!

6 lucruri care se intampla dupa casatorie

Cosimo

5. Puteti sa va planuiti viitorul impreuna! Poate ati facut asta si inainte de casatorie, dar dupa ce ati oficializat relatia, acele planuri devin mult mai importante si mult mai usor de realizat in unele cazuri. Fie ca veti dori sa cumparati o casa noua, sa redecorati locuinta, sa aveti un copil, sa calatoriti mai mult ori sa va concentrati o perioada asupra ascensiunii in cariera, stiti ca sunteti impreuna, va sprijiniti unul pe altul si nu ezitati sa va faceti palnuri.

6. Deveniti sot si sotie. Este evident! Si va fi tare placut si interesant sa ii spui celuilalt “sot” sau “sotie”. Este vorba despre o anumita maturitate pe care simtiti ca ati dobandit-o in momentul in care ati oficializat relatia. Unora la este usor sa se obisnuiasca cu noul statut, in timp ce pentru altii este posibil sa dureze un pic pana se acomodeaza cu tot ceea ce inseamna casatoria. Dar cu siguranta este interesant.

Si acum, la final, dupa ce ati aflat care sunt cele 6 lucruri care se intampla dupa casatorie, va invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment