6 femei care si-au anulat nunta dezvaluie ce au facut in ziua in care ar fi trebuit sa se casatoreasca

Visezi ca te vei casatori, ziua cea mare se apropie, pregatirile pentru eveniment sunt in toi, ai mari emotii, dar abia astepti nunta. Daca, dintr-un motiv sau altul, marele eveniment nu va mai avea loc, ce se va intampla, oare? Da, asa este, nimeni nu isi doreste sa se intample asa ceva. Insa viata poate fi plina de surprize, placute, dar si mai putin placute. 6 femei care si-au anulat nunta dezvaluie ce au facut in ziua in care ar fi trebuit sa se casatoreasca.

6 femei care si-au anulat nunta dezvaluie ce au facut in ziua in care ar fi trebuit sa se casatoreasca

1. “Nu numai ca era ziua nuntii, dar am decis sa ne casatorim de Sfantul Valentin. Groaznica idee. Am anulat nunta cu trei luni inainte de a avea loc. M-am intrebat ce ar trebui sa fac in cea mai romantica zi din an, care trebuia sa fie si ziua nuntii mele: o dubla mizerie. M-am trezit tarandu-ma in pat, la ora pranzului. Am sunat la serviciu ca sa anunt ca sunt bolnava si am dormit pentru restul zilei. A fost cel mai relaxant mod prin care am putut sa imi petrec cea mai oribila zi din viata mea. ” – Rosi R., 31 de ani.

2. “Am anulat nunta cu doua saptamani inainte sa aiba loc. Mi-am prins logodnicul inselandu-ma cu o persoana cu care lucra. Cat de minunat este? Am anulat nunta si am pierdut mii de dolari pe care nu i-am mai recuperat de la furnizori. Am fost in depresie in acea zi. Fiecare persoana pe care o cunosteam mi-a scris sau m-a sunat pentru a ma intreba cum sunt. Nu eram bine si de fiecare data cand suna telefonul eram nervoasa. Am sfarsit prin a-mi arunca telefonul in lac.” – Sarah W., 29 de ani.

3. “Stiu ca suna nebunesc, dar in ziua in care trebuia sa aiba loc nunta am iesit la o intalnire cu altcineva. Am fost logoditi timp de 60 de zile inainte de a anula nunta. Am intrat in panica si am rezlizat ca nu era lucrul potrivit pe care trebuia sa-l fac, iar el nu era persoana potrivita. Nunta trebuia sa aiba loc un an si jumatate mai tarziu, deci in ziua in care trebuia sa aiba loc nunta, nu a mai fost ceva aparte sa ies cu o alta persoana. I-am spus cateva luni mai tarziu acelei persoane ca prima intalnire a coincis cu data in care trebia sa ma castoresc. A parut ciudat.” – Victoria F., 27 de ani.

4. “Am cumparat toata bautura pentru nunta si chiar daca am anulat-o ( cu trei saptamani inainte), aveam o gramada de alcool pentru care platisem. I-am invitat acasa pe cei pe care ii invitasem la nunta (in casa din care l-am dat afara pe fostul logodnic) si am facut o petrecere uriasa. Oamenii, inclusiv eu, s-au imbatat. Pana la urma nu a fost o zi atat de rea. Am petrecut alaturi de oamneii mei preferati.” – Jenny P., 29 de ani.

femei care si-au anulat nunta (2)

femei care si-au anulat nunta (2)

5. ” Cea mai rea parte legata de anularea nuntii cu doua luni inainte sa aiba loc este ca multi bani investiti in organizarea evenimentului nu ii mai primesti inapoi. Nu am putut sa anulez luna de miere din Irlanda asa ca am mers singura. Am platit pentru o zi in plus, asa ca am mers acolo in ziua in care trebuia sa aiba loc nunta. Am facut ceea ce am planuit sa face impreuna, ca un cuplu. Logodnucul meu a fost cel care a anulat totul. Pun pariu ca a regretat cand a vazut pozele din calatoria mea. Dar nu am mai vorbit de cand ne-am despartit.” – Rachel E., 31 de ani.

6. ” Mi-am petrecut ziua nuntii in biroul terapeutului, apoi m-am ascuns in casa.” – Claudia F., 30 de ani.

Si acum, la final, te invit sa accesezi si pagina Studioblitz pentru a ne mai descreti fruntile dupa un articol mai putin fericit. Acolo gasesti clipuri artistice de nunta.

Sursa foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment