6 criterii pe care trebuie sa le ai in vedere cand alegi furnizorii pentru nunta

Asigura-te ca inainte de a alege furnizorii, te-ai documentat bine. Fiindca sunt atat de multi in zona in care va avea loc nunta, poate fi dificil sa ii alegeti pe cei mai buni, care sa se plieze pe ceea ce va avantajeaza pe voi. Totusi, sunt 6 criterii pe care trebuie sa le ai in vedere cand alegi furnizorii pentru nunta. Sa vedem despre ce este vorba.

6 criterii pe care trebuie sa le ai in vedere cand alegi furnizorii pentru nunta

1. Pretul. Bugetul trebuie stabilit inaca de la inceput, cand va hotarati sa va casatoriti. Si in functie de acesta va veti orienta catre anumiti furnizori, un anumit local, anumite tinute si asa mai departe. Cautati furnizorii dupa ce puneti totul pe hartie si aflati cat sunteti dispusi sa platiti pentru anumite servicii. Dupa aceea puteti incepe cautarile pe internet. Unii furnizori au preturile afisate, in timp ce altii vi le vor cumunca atunci cand luati legatura cu ei. Este posibil ca acele preturi sa nu fie batute in cuie si sa fie stabilite in functie de serviciile ce va sunt oferite.

2. Recenziile va pot ajuta. Acum, pe internet puteti gasi opiniile celor ce au colaborat in trecut cu anumiti furnizori. Va puteti forma o idee despre cei pe care ii veti alege si veti sti daca sunt sau nu persoane potrivite, raportandu-va la colaborarea pe care au avut-o la un moment dat cu unele persoane. Astfel veti avea certitudinea ca nu veti lua deciziile gresite. Sunt multe cupluri care se lasa ajutate de recenziile altora. Sigur ca acesta nu trebuie sa fie singurul criteriu dupa care sunt alesi furnizorii.

criterii pe care trebuie sa le ai in vedere cand alegi furnizorii pentru nunta

Moving Pictures

3. Disponibilitatea. Daca un anumit furnizor nu este dipsonibil in ziua nuntii voastre, nu este o tragedie. Sigur veti gasi altul, la fel de competent si potrivit pentru ceea ce va doriti voi. Puteti verifica disponibilitatea lor pe internet, daca au afisat un porogram, ori puteti lua legatura cu ei pentru a va comunica astfel de detalii. Important este sa incepeti din timp cautarile pentru a va asigura ca furnizorii vor putea fi disponibili in ziua cea mare. Cu cat ii alegeti mai aproape de ziua nuntii, cu atat cresc sansele ca ei sa nu va poata ajuta. Mai ales daca nunta va avea loc intr-un sezon favorabil acestor evenimente.

4. Stilul acelor furnizori poate fi important. De aceea este ideal sa vedeti poze de la alte evenimente pentru care le-au fost solicitate serviciile. Vorbim mai ales despre fotografi, videografi, cofetarii, cei care se ocupa de aranjementele florale. Daca stilul lor nu va reprezinta, atunci cautati in alta parte. Sigur veti gasi ceea ce aveti nevoie.

5. Modul in care comunica este la fel de important. Sunt dispusi acei frunizori sa raspunda la toate intrebarile pe care le aveti? Va raspund la telefon atunci cand aveti nevoie de ajutorul lor sau intra casuta vocala? Va raspund atunci cand le trimiteti un e-mail? Sunt prietenosi? Este foarte important sa putetei comuncica pentru ca astfel colaborarea va fi una frumoasa si reusita.

6. Locatia. Este bine ca furnizorii sa fie cat mai aproape de locul in care va avea loc nunta. Astfel veti fi scutiti de taxa pentru transport, de problemele cauzate de drumul lung pe care trebuie sa il parcurga pana la locul in care se desfasoara evenimentul, dar si de alte neplaceri aparute din cauza distantei prea mari.

Si acum, dupa ce ai aflat care sunt cele 6 criterii pe care trebuie sa le ai in vedere cand alegi furnizorii pentru nunta, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment