6 criterii de care sa tii cont cand alegi fotograful de nunta

Inca nu ati ales un fotograf pentru nunta? Poate fi dificil, intra-adevar, sa iei o decizie. Daca vei cauta pe internet fotografi de nunta, probabil vei gasi numeroase variante. Insa, asta nu te va ajuta, poate, ci din contra, vei realiza ca avand atat de multe optiuni, este mai greu sa iei o decizie. Asadar, cum procedezi, cum alegi fotograful? Iata care sunt cele 6 criterii de care sa tii cont cand alegi fotograful de nunta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

6 criterii de care sa tii cont cand alegi fotograful de nunta

1. Pozele sunt importante! Poate ai vazut pe internet poze de la diferite nunti. Poate pe Pinterest le-ai gasit si vrei ca cele de la nunta ta sa fie la fel. Insa nu ii cere fotografului sa copieze stilul altuia. Fiecare are propriul stil si nu este deloc ok sa ii ceri sa faca ceea ce au facut altii. Fiecare are o viziune proprie asupra evenimentului si fiecare fotograf va dori sa surprinda in moduri diferite emotiile si momentele importante din cadrul unei nunti. Lasa-l pe el sa faca ceea ce stie, fara a-i impune tu anumite lucruri, anumite stiluri.

6 criterii de care sa tii cont cand alegi fotograful de nunta

Catalina Jean

2. Personalitatea fotogarfului este de asemenea importanta. Da, face niste poze superbe, si abia astepti sa fotogrfieze si nunta voastra. Dar, daca personalitatea lui nu iti place, gandeste-te bine inainte sa il angajezi. Asta pentru ca, daca nu te simti confortabil in prezenta lui, daca nu este o persoana foarte sociabila, sau are un comportament bizar sau neplacut din anumite puncte de vedere, este posibil sa nu aveti o colaborare tocmai ok si sa nu aveti parte de o experienta prea placuta.

3. Vor fi editate pozele? Cam da! Insa conteaza si cum! Asa ca ai grija sa porti o discutie pe tema asta cu fotogarful inainte de a-l angaja. Ai grija ca pozele sa nu fie nici exagerat de editate, incat sa nu va mai recunoasteti pe voi, sau intregul eveniment, dar nici editate la voia intamplarii.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

4. Pretul. Stii cum se spune: „Cat dai, atat face!”. Si asta este valabil si in cazul fotografiei de nunta. Da, ai dori sa nu investeti sume fabuloase in fotografie, insa afla care sunt prioritatile voastre: fotografii de calitate dar la un pret mai mare, sau pret mai mic si fotografii mai putin bune? Sunt multi miri care prefera sa investeasca si jumatate din bugetul pentru nunta numai in fotografie. Asta pentru a se asigura ca vor ramane cu amintiri deosebite dupa eveniment.

5. Ce spun altii despre el? Inainte de a-l angaja, este bine sa afli care este si parerea fostilor clienti despre acesta. Sigur vei gasi pe internet anumite comentarii legate de activitatea sa. Voi aveti ultimul cuvant de spus in luarea deciziei, nu altii, insa aveti in vedere si astfel de detalii. De asemenea, observati cum se comporta si cu voi. Va raspunde repede la mesaje, la telefon sau la e-mail, sau trec si cateva zile pana sa primiti un raspuns? Aceste lucruri spun multe despre o persoana!

6 criterii de care sa tii cont cand alegi fotograful de nunta

Arabella Smith

6. Este bine sa vedeti poze de la nuntile pe care le-a fotografiat. Nu ezitati sa ii cereti sa va arate pozele facute la alte nunti la care a participat.

Si acum, la final, dupa ce ai aflat care sunt cele 6 criterii de care sa tii cont cand alegi fotograful de nunta, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a vizioan clipuri artistice de nunta. Daca inca nu ai gasit un videograf pentru eveniemntul tau, iar filmarile de pe site ti-au atras atentia, nu ezita sa ne contactezi pentru detalii.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment