6 alternative de teme pentru nunta la tema clasica de nunta

In cazul in care cauti inspiratie pentru speciala zi a nuntii tale si iti doresti ca nunta ta sa fie diferita de nunta clasica,

6 alternative de teme pentru nunta la tema clasica de nunta

daca iti doresti o nunta diferita de cea clasica Sursa: Frugal for Less

nunta in care impreuna cu familia mergi la biserica, apoi continui cu o petrecere la restaurant intr-o schema clasica de culori de nunta, am creeat o lista cu sase variante de teme de nunta din care te poti inspira pentru a face din nunta ta una perfecta.

6 alternative de teme pentru nunta la tema clasica de nunta

 1. Tema nuntii boeme
  6 alternative de teme pentru nunta la tema clasica de nunta

  tema boema pentru nunta Sursa: brides

Temele de nunta boeme sau boho au explodat in ultimii ani,. Aceste nunti se bazeaza pe creativitatea organizatorilor si pe libera exprimare. O nunta boema iti da libertate deplina in alegeri, de la locatia pentru nunta pana la tinutele mirilor. Pentru o tema boema a nuntii este indicat sa folosesti culori stralucitoare. Locatia va fi undeva in aer liber, luminata de soare si va include multe elemente din natura. Vestimentatia este mult mai putin formala fata de cea a nuntii clasice. Domnisoarele de onoare sunt nelipsite, iar muzica este live. Intr-o nunta boema poti face exact ce iti place daca lipsesc elementele conventionale.

 1. Tema nuntii rustice
  6 alternative de teme pentru nunta la tema clasica de nunta

  tema rustica pentru nunta Sursa: Sofitel Singapore Sentosa Resort

O nunta rustica nu este foarte diferita de o nunta boema, insa aici sunt prezente elementele traditionale. Paleta de culori a nuntii rustice si elementele de décor se inspira din natura. Poti folosi ca materiale lemn, frunze si flori naturale sau artificiale. Locatia unei astfel de nunti este in hambar sau in aer liber. Mesele si scaunele sunt din lemn reciclat si sunt perfecte pentru fotografiile de nunta. Daca te-ai hotarat pentru o tema rustica la nunta incearca sa profiti cat mai mult posibil de frumusetea naturii.

 1. Nunta cu tema film sau T.V.
  6 alternative de teme pentru nunta la tema clasica de nunta

  tort pentru nunta cu tema filmul Sursa: Plans and Presents

Ai o emisiune T.V. sau un film care te obsedeaza atat pe tine cat si oe logodnicul tau? Alege tema in functie de emisiune atv/filmul preferata. Daca esti un fan al filmului Games of Thrones, sau daca adori lumea magica a lui Harry Potter, nu conteaza ce iti place, iti poti alege tema nuntii in functie de preferinta. Poti creea tot decorul nuntii ca in filmul preferat, sau te poti casatori in costumele din film sau pur si simplu poti adauga cateva detalii subtile in decorul nuntii tale. Indiferent de cum alegi sa aplici elemente din filmul preferat in nunta ta, ziua nuntii sigur va fi una de care atat tu cat si invitatii va veti aminti si pozele de nunta vor fi cu adevarat unice. Acest stil de tema de nunta este o tendinta care prinde amploare si exista locatii de nunta care intampina tendinta oferind diverse pachete pentru fanii filmelor.

 1. Nunta Ard Deco
  6 alternative de teme pentru nunta la tema clasica de nunta

  decor pentru nunta cu tema Art Deco Sursa: Inside Wedding

O nunta Art Deco este inspirata din stralucitorii ani 1920-1930 ai Parisului si ai New Yorkului si se concentreaza pe extravaganta. Te poti gandi la o petrecere de nunta in stilul Great Gatsby cu decorul si tinutele specifice. Alege locatia de nunta intr-un hotel fantezist si decoreaza in culorile negru si auriu. Alege pentru muzica o trupa de jazz live pentru o atmosfera perfecta.

 1. Tema calatoriei
  6 alternative de teme pentru nunta la tema clasica de nunta

  tort pentru nunta cu tema calatoria Sursa: Philadelphia Magazine

Cuplurile carora le place cel mai mult sa viziteze diverse locuri din lume, calatoria ca tema de nunta este perfecta. Exista o multime de moduri prin care poti incorpora tema calatoriei in nunta ta. Mesele pot fi denumite dupa locurile preferate si planul meselor poate fi afisat pe o harta. Poti alege globuri, harti, bagaje de epoca si poze din vacante pentru a decora nunta. Daca iti doresti sa te casatoresti intr-o anumita locatie, dar bugetul nu iti permite, adu locul respective la nunta ta transformand sala de nunta in destinatia visata.

 1. Nunta minimalista
  6 alternative de teme pentru nunta la tema clasica de nunta

  decor pentru o nunta minimalista Sursa: Bridestory

Daca esti genul care crede ca putin inseamna mult, alege pentru nunta o tema minimalista. Minimalismul indeparteaza tot ce este in exces pentru a ramane o nunta simpla si plina de eleganta. Alege o schema de culori intr-o singura culoare sau in culori neutre si un loc deschis pentru petrecere. Asorteaza tinutele de nunta, invitatiile, tortul si florile temei tale pentru ca efectul sa fie complet.

 

Despre autor

Good Weather

Leave a Comment